DOLAR 32,5542
EURO 34,9068
ALTIN 2.429,71
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

Robert Pattinson’lı The Batman filminden ilk fragman The Batman filminden nihayet ilk fragman geldi ve aksiyon dolu yen film için en azından bazı detaylar…

23.08.2020
A+
A-

Batman hayranlarının Ben Affleck‘i göremeyeceği yeni filmde karşımıza yetenekli oyuncu Robert Pattinson çıkacak. Gotham’ın kurtarıcısı Batman, 2021 yılında çıkacak bu filmde oldukça toy görünüyor. DC filmlerinden en çok beklenenler arasında yer alan filmin hikâyesi bize genç Bruce Wayne’in, Batman olduğu ilk yıllarına götürüyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi Gotham’da o zamanlar da suç her geçen gün artıyor ve bu sebeple şehrin bir ”kahraman”a ihtiyacı var. Batman’a ulaşmaya çalışan bu ”kanunsuz kişiler” ortalığı birbirine katıyor ve hikâye de bunun üzerine kuruluyor. Aksiyon sahnelerinin olacağını zaten belirtmeye gerek yok ancak filmin odağında Bruce Wayne’in Batman’a dönüşme hikâyesi  ele alınacak.

Fragman ayrıca Jeffrey Wright‘ın canlandırdığı James Gordon karakterine ve ve Zoe Kravitz‘in Catwoman karakteri gibi birkaç önemli karakteri de görmemizi sağlıyor.

Batman’in yeni filmi normalde 21 Haziran 2021 tarihinde vizyona girecekti ancak corona virüsü salgını sebebiyle 1 Ekim 2021 tarihine ertelenme kararı verildi. Yakın tarihte bir değişiklik olmazsa yeni Batman filmini gelecek yıl izleyebileceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.