DOLAR 32,3072
EURO 34,6552
ALTIN 2.409,24
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Altcoin Fiyatlarının Düşüşüyle Shiba Inu Yatırımcıları Rekor Alımla Sahalara Döndü

Altcoin fiyatlarının düşüş yaşamasıyla birlikte Shiba Inu yatırımcıları rekor alımlar yaparak piyasalara geri döndü. Kripto para dünyasında heyecan dolu günler başlıyor.

15.04.2024
A+
A-

Altcoin fiyatlarının düşmesiyle birlikte Shiba Inu yatırımcıları 0.00001830 dolardan alımlar yaparak 223 milyar dolarlık bir rekora imza attılar. Balinalar fırsatı kaçırmadı ve büyük alımlar gerçekleştirdi.

İsrail-İran Gerilimi ve Kripto Piyasaları

İsrail-İran Gerilimi ve Kripto Piyasaları

İsrail ve İran arasındaki gerilim tüm piyasaları etkiledi ve kripto borsaları da bu durumdan nasibini aldı. Bitcoin fiyatındaki gerileme altcoin fiyatlarını da etkiledi. Shiba fiyatı son bir ayın en yüksek seviyelerinden 0.000018 dolara kadar geriledi.

Yatırımcıların Fırsat Olarak Gördüğü Düşüşler

Yatırımcılar, Shiba Inu’nun yaşadığı düşüşleri bir fırsat olarak görmekte ve balinaların yaptığı büyük alımların fiyatları desteklediğini belirtmektedirler. Bitcoin yatırımcısı Oscar Ramos’un sosyal medya paylaşımları da piyasada olumlu beklentilerin olduğunu göstermektedir.

  • Yatırımcı Oscar Ramos, SHIB’in yakın zamanda güçlü bir toparlanma gösterebileceğini düşünüyor.
  • SHIB fiyatı son düşüşten sonra yaklaşık %6,61 oranında artış gösterdi.
  • Shiba Inu’nun geçmişe dönük yüksek seviyelerine olan güven artmaktadır ve analistler varlığın potansiyel bir ralliye imza atabileceğini öngörmektedir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.