DOLAR 32,2703
EURO 34,6865
ALTIN 2.408,67
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Resident Evil 3 Remake için sürpriz açıklamalar geldi Yaklaşık 21 yıl önce Resident Evil 3, bir kez daha piyasaya sürülecek. Bu bağlamda bazı Resident Evil…

23.12.2019
A+
A-

Oyunun geliştiriciliğini ve dağıtımcılığını üstlenen Capcom, Resident Evil 2 Remake için gelen olumlu tepkilerden sonra bu projeye başladı. 1999 yılında satışa sunulan yapımda yer alan birçok karakter, oyuncuları etkilemeyi başarmıştı.

RE 3 Remake olarak da adlandırılan oyun, hem senaryosu hem de atmosferi ile gerilim kelimesini yeniden tanımlıyor. 3 Nisan 2020 tarihinde raflardaki yerini alması beklenen yapım, RE 2 Remake projesinden daha kapsamlı olacak.

Alınan bilgilere göre RE 3 Remake olarak adlandırılan yapımın Resident Evil 3: Escape şeklinde isimlendirileceği düşünülmüş. Bunun dışında bu projenin yüzde 90 oranında tamamlandığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

1999 yılında piyasaya sürülen orijinal yapımın hikayesini ele alacak olan RE 3 Remake için herhangi bir erteleme kararı beklenmiyor. Ayrıca tanıtım videosunda  yer alan birinci şahıs nişancı oynanış, yerini omuz üzeri oynanışa bırakacak.

Bu sürümde değiştirilen karakterler arasında oyunun ana karakteri Jill Valentine, silah tüccarı Carlos Oliveira ve Raccoon Polis Departmanı olarak adlandırılan ekipte yer alan Brad Vickers bulunuyor.

Jill Valentine’ın görünümünü değiştiren Capcom, Carlos Oliveira’yı daha olgun bir şekilde davranması için tekrar tasarladı. Brad Vickers ise 1999 yılında geliştirilen yapımda sahip olduğu rolden daha farklı bir rol ile karşımıza çıkacak.

Capcom yetkilileri henüz Brad Vickers hakkında pek fazla konuşmuyor. Resident Evil 3 Remake’de bir kişinin dört kişiye karşı savaştığı çok oyunculu oynanış sisteminin bulunduğunu da belirtelim.

Son olarak Resident Evil: Resistance yapımından aldığı haritaları bu oyuna eklediğini belirten Capcom, Resident Evil 2 Remake ile gelen başarının aynısını umut ediyor. Sizce Resident Evil 3 Remake projesi başarılı olur mu?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.