DOLAR 32,2209
EURO 34,7244
ALTIN 2.442,05
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Uygun fiyatlı Samsung Wireless Charger Duo sızdı!

28.07.2018
A+
A-

Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemi modeli lansman tarihininde yaklaşmasıyla gündemden düşmez oldu. Her geçen gün yepyeni bir detayla ortaya çıkan modele ek olarak artık yanında tanıtılacak olan ürünlerde gün yüzüne çıkmaya başladı.

Bugün gelen son sızıntıda ise Galaxy Watch ile tanıtılacak olan Galaxy Note 9 için her iki cihazı da aynı anda şarj edebilecek olan Samsung Wireless Charger Duo yer alıyor. Ancak bu seferki cihaz, hem daha uygun fiyatlı hem de daha küçük.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni kablosuz şarj cihazı, telefon ve saat için farklı bölmelere sahipti. Yeni ortaya çıkan cihaz ise önceki nesillerle benzer bir tasarıma sahip. Üstelik 75 dolara satılması planlanan diğer cihazdan 25 dolar daha ucuza yani 50 dolara satılacağı ön görülüyor.

Galaxy Note 9, Galaxy Watch ve Wireless Charger Duo hakkındaki en doğru bilgileri ise 9 Ağustos tarihinde düzenlenecek Unpacked etkinliği ile öğreneceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.