DOLAR 32,2014
EURO 35,0523
ALTIN 2.472,97
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Redmi Note 8 Pro Terminator Edition ile geliyor!

27.10.2019
A+
A-

Geçtiğimiz Ağustos ayının sonunda tanıtılan Redmi Note 8 Pro dikkatleri üstüne toplamayı başarmıştı. Ardından World of Warcraft Edition olarak farklı bir sürümle daha karşımıza çıkmıştı. Yakın zamanda Türkiye satışlarına da başlanan cihaz, Terminator: Dark Fate Edition olarak farklı bir sürümle daha satışa çıkarılacak.

Bu yılın başlarında Xiaomi, X-Men: Dark Phoenix Filmi için 20th Century Fox stüdyoları ile ortaklaşa özel bir Redmi Note 7 yayınlamıştı. Bu sefer de Note 8 Pro için Terminator: Dark Fate filmi ile ortaklık kuracak.

Scratch? Not when you’ve got Corning Gorilla Glass 5.

#RedmiNoteSeries is #PushingTheLimit with #TerminatorDarkFate pic.twitter.com/YVIRqkBGED

— Xiaomi UK (@XiaomiUK) October 24, 2019

Bugün, Xiaomi’nin birçok sosyal medya hesabı, yeni filmi ve cihazın detaylarının bulunduğu afişleri paylaştı. Yeni Terminator: Dark Fate Edition olarak isimlendirilecek cihaz 29 Ekim’de İspanya’da satışta olacak.

Resmi Xiaomi İspanya online mağazası 29 Ekim’de saat 00:00’da başlayan 24 saatlik bir flash satışı gerçekleştirecek. Redmi Note 8 Pro, o gün 249 euro yerine 229 euro fiyat etiketi ile satılacak. 128 GB olan sürüm için indirim yapılması beklenmiyor. Türkiye’de böyle bir kampanya başlatılıp başlatılmayacağı konusunda da net bir bilgi bulunmuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.