DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C

realme X3 ve X50 Youth özellikleri sızmış olabilir! realme x3 ve realme x50 özellikleri muhakkak olmuş olabilir. TENAA’da çıkan iki sertifikada modeller hakkında…

10.05.2020
A+
A-

Çin sertifika kuruluşu TENAA’dan yeni modeller hakkında veri gelmeye devam ediyor. Şu Anda ortaya çıkan RMX2141 ve RMX2052 model numaralı iki cihazın başlıkla kayıtlı modeller olabileceği söyleniyor.

Modeller hakkında özelliklere bakıldığında her iki cihazın da 163.8 x 75.8 x 8.9 mm boyutunda olduğu görülüyor. Ayrıca her iki telefonun ağırlığı da 192 gram olarak belirtildi.

Her iki modelin ekranı 6.57 inç büyüklüğünde olacak. 1080 x 2400 piksel çözünürlükteki ekranın IPS olarak kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

realme x50 youth özellikleri

realme x3 ve realme x50 Youth özellikleri incelendiğinde işlemci için Snapdragon 765G ilgili bulunuyor. 2.4 GHz hızında çalışan bu işlemci 7 nm fabrikasyon süreciyle üretiliyor. aynı zamanda Adreno 620 GPU grafik birimi devir alıyor.

Kamera kısmında ise 48 Megapiksel belli başlı kamera, 8 Megapiksel ultra açılı kamera, 2 Megapiksel makro kurulu yer alıyor. Bir dedektör de bu kamera kurulumuna eşlik edecek. Ön kısımında ise 16 Megapiksel ve 2 Megapiksel kamera bulunacak.

Her iki modelde de 4.100 mAh batarya yer alacak. Ilave olarak modeller Android 10 ile kullanıcılarla buluşacak.

Sertifikalar ayrı iki isimle, benzer özellikler için yapıldı. Bunun pazarlama stratejisi için yapıldığı düşünülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.