DOLAR 32,2645
EURO 34,6728
ALTIN 2.405,44
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Yeni Assassin’s Creed oyunu duyuruldu! İşte teferruat Uzun süredir hakkında konuşulan Assassin’s Creed Valhalla hikayesi hayata geçirildi. Yeni oyunun çıkış…

30.04.2020
A+
A-

YILLARCA oyun dünyasının nabzını tutan Assassin’s Creed, aksiyon ve serüven doymuş senaryoları ile oyuncuları uyumayan bırakmayı başardı. Seriye imzasını atan Ubisoft, Valhalla isimli yeni projesini öbür bir yol ile duyurdu.

Bir fotoğraf düzenleme yayınında ortaya meydana çıkan Assassin’s Creed Valhalla için dolaşan söylentilerin içten olduğu ortaya çıktı. Yayında sanatsal incelemeler yapan ve Ubisoft adına çalışan “BossLogic” isimli bir yayıncı sürprizi patlattı.

Serinin yeni üyesi için görseller hazırlayan “BossLogic”, izleyicilere geçmiş Assassin’s Creed oyunlarından tanıdığımız Ezio’yu andıran müzikler dinletti. Bu ayrıntısıyla uğraşma, izleyicilerin daha fazla heyecanlanmasını sağladı.

Yayının son anlarında 50 binden pozitif izleyiciyi şok eden Valhalla ismi ortaya çıktı. Yayından elde edilen bilgilere kadar yeni oyunda İskandinavya bölgesinde zaman geçireceğiz. İskandinavya teması, Vikingler aracılığı ile işlenecek.

anlaşılan Vikinglerin uzun teknelelerine, Orta Devir kalelerine ve yakın dövüşlere şahitlik edeceğiz. Yeni suikastçımıza milattan daha sonra 793 ile 1066 yılları aralarında kalan bir dönemde eşlik edeceğiz.

Serinin en aktüel oyunu hakkında herhangi başka bir data iletmeyen Ubisoft, az önce çıkış tarihi hakkında bir izah etme yapmadı. Ubisoft’a yakın kaynaklar bu oyunun 29 Eylül 2020 tarihinde piyasaya sürüleceğini düşünüyor.

Ubisoft, yarın saat sabahtan 08.00’da (pasifik vakit dilimi) yeni oyunu için bir canlı yayın açacacak. Bu yayında devlete ait çıkış tarihinin açıklanmasını umuyoruz. Zira tecrübeli şirket, Valhalla için bir tanıtım videosu yayımlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.