DOLAR 32,3596
EURO 34,8026
ALTIN 2.397,41
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Güncel telefon fiyatları ne durumda?

14.10.2018
A+
A-

Bizlere sıklıkla sorulan modellerin bazılarını sizler için derledik ve satın almak isteyenler için son fiyatlarının ne durumda olduğuna baktık.

Ekibimize sıklıkla sorulan bazı modelleri listemize aldık ve sizler için güncel telefon fiyatları listesi hazırladık. Bu videomuzda, farklı fiyat segmentlerinden telefon modellerinin resmi mağazalarda yer alan en güncel fiyatlarını araştırdık. Bu modellerin arasında, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 7 Plus, Huawei Mate 10 Pro, Huawei P20 Pro, Casper VIA A3 Plus, Asus Zenfone 5 ve Galaxy Note 9 gibi modeller yer alıyor.

Fiyatı artan popüler telefonlar

Huawei’nin en başarılı modellerinden biri olan P20 Pro, artan döviz kurları sonrasında 7000 TL gibi dikkat çeken bir fiyata yükseldi. Mate 10 Pro modeli ise resmi mağazalarda 4400 TL fiyat etiketiyle satılmakta.

Huawei P20 Pro İnceleme

Huawei P20 Pro inceleme videosunda P20 Pro ile deneyimlerimizi sizlerle paylaşıyor, iPhone 8 Plus ve Galaxy S9 Plus modelleriyle de karşılaştırıyoruz.

Galaxy Note 9 modeli de ciddi zamlanan telefonlardan oldu. Bu modelin, 8 GB RAM ve 512 GB kapasiteli versiyonunun fiyatı 9300 TL seviyesine yükseldi. 128 GB kapasiteli modeli de 8000 TL seviyesine çıktı ancak teknoloji mağazalarında henüz bu fiyat çıkmış durumda değil.

Samsung Galaxy Note 9 inceleme

Yeni amiral gemisi Samsung Galaxy Note 9 inceleme için test merkezimizde! Detaylı Galaxy Note 9 inceleme videomuzda Note 9’u, Galaxy Note 8 ve Galaxy S9+ ile kıyasladık!

Casper’ın Helio P60 işlemcili telefonu VIA A3 Plus, 2699 TL fiyat ile piyasaya çıkacakken, artan fiyatlar sonrasında 3199 TL tavsiye edilen fiyattan satışa çıktı.

Casper VIA A3 inceleme

Casper VIA A3’ün inceleme videosu ile karşınızdayız. Casper VIA A3 inceleme videomuzda, telefonun tasarım ve kullanım detaylarını yorumluyoruz. 

Benzer bir artış, Asus’un önemli modellerinden biri olan Zenfone 5 modelinde karşımıza çıkıyor.  2500 TL segmentinde yer alan telefonun güncel fiyatı ise 3000 TL seviyelerine ulaşmış durumda.

Asus Zenfone 5 inceleme!

Asus Zenfone 5’i sizler için inceledik. Asus Zenfone .5 nasıl? Ahize sorunu devam ediyor mu? Kamera performansı nasıl? Tüm bu soruların yanıtı Asus Zenfone 5 inceleme videomuzda!

En dikkat çekici fiyat artışlarından biri de iPhone modellerinde karşımıza çıktı. Apple’ın iPhone X modelinin en yüksek kapasiteli modelinin fiyatı 11.000 TL gibi inanılmaz rakamlara ulaştı.

iPhone X İnceleme – iPhone X ne kadar farklı?
iPhone X İnceleme – iPhone X ne kadar farklı?

iPhone X, dünyada ilk olarak ShiftDelete.Net’te kutusundan çıkmıştı. Şimdi de detaylı iPhone X inceleme videosuyla karşınızdayız.

iPhone 8 Plus ve iPhone 7 Plus modelleri de, kur bazlı fiyat artışından nasibini alan modeller arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.