DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 25°C
Çar 22°C

Realme Buds Air tanıtıldı! Fiyatı ile rakip tanımıyor! Realme X2’nin yanı sıra Realme Buds Air tanıtıldı. Agresif bir fiyat ile satışa sunulan kablosuz kulaklık…

17.12.2019
A+
A-

Kulaklığın süper agresif bir fiyattan satışa sunulmuş olması da, Realme’nin fiyat avantajı ile rakiplerinin önüne geçmek istediğini gözler önüne seriyor. Kulaklığı kablosuz şarj desteğine sahip olan kutusundan çıkardığınızda, AirPods ile benzer şekilde telefonunuz ile otomatik olarak bağlantı kurmasını sağlayabiliyorsunuz.

Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanan ve oldukça düşük gecikme sürelerine sahip olduğu belirtilen kulaklıkta R1 yongası yer alıyor. Bu yonganın oyun moduna geçildiğinde gecikme süresini 120 ms’y düşürdüğü belirtiliyor.

Her kulaklıkta iki mikrofon bulunuyor. İkinci mikrofon gürültü engelleme için kullanılıyor. 12 mm’lik bas güçlendiricinin yer aldığı kulaklıklardan birini çıkardığınızda müzik otomatik olarak duruyor. Ayrıca, müziği başlatmak/ duraklatmak, arama cevaplamak gibi işlemler için dokunmatik kontrol mümkün.

Beyaz, sarı ve siyah renk seçeneklerine sahip olan kulaklığın pil ömrü ortalama 3 saat olarak açıkladı. Kutusu ile 17 saatte kadar oynatma süresi vaat eden kulaklığın fiyatı 56 dolar olarak açıklandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.