DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Qualcomm’dan uygun fiyatlı çabuk çok miktar teknolojisi Qualcomm, acilen de uygun fiyatlı telefon modelleri için hızlı sorumluluk teknolojisi sunuyor. Quick Charge…

28.04.2020
A+
A-

Seri sorumluluk bundan böyle günümüzün olmazsa olmaz teknolojilerinden biri haline geldi. Bu teknoloji yeni cins telefonların çoğunda var. Oysa Qualcomm, bu  yelpazeyi genişletmeye karar verdi.

3000 – 5000 TL arası telefon tavsiyeleri – Nisan 2020

3000 – 5000 TL arasında yaklaşık olarak her markanın telefon modeline ulaşabilirsiniz. İşte Nisan 2020’deki  3000 – 5000 TL arası telefon önerileri!

Quick Charge 3 Plus tıpatıp 4 Plus gibi 15-25 dakika içinde bütün abes bataryayı yüzde 50 doldurabiliyor. Yeniden 4 Plus gibi, eski teknolojilere nazran bataryayı 9 derece daha az ısıtıyor. Doğrusu teknik anlamda iki teknolojinin sundukları birbirinden farklı değil.

Tek fark ise, 4 Plus Type-C desteği isterken, 3 Plus USB-A desteğiyle bile çalışabiliyor. Bu Nedenle Qualcomm geriye doğru dönük bir çok cihaza da bu desteği sunmayı planlıyor.

bununla birlikte bu teknolojinin fazla daha uygun fiyatlı olduğu da belirtiliyor. Yani az kalsın benzer teknolojik altyapı daha uygun fiyata elde edilmiş oldu.

Bugün piyasaya çıkan Mi 10 Lite Zoom, ayrıca Quick Charge 3 Plus keza de 4 Plus desteğine sahip ilk telefon. Qualcomm, bu teknolojiyi ilk kez Snapdragon 765 ve 765G işlemcilerinde sunmaya başladı.

Qualcomm Quick Charge 3 Plus ile süratli çok miktar teknolojisinin yaygınlaşmasını nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.