DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

PUBG’yi havaya uçuracak güncelleme! Zorluk artıyor Popüler battle royale oyunu PUBG, arabadan inme ve bomba atma sistemini değiştirdi. Havaya uçuran PUBG…

11.06.2020
A+
A-

Son günlerde PUBG Mobile’da yaşanan puta tapma krizi, Türkiye’nin Twitter gündemini belirleyen konulardan bir tanesi oldu. Düzenli bir şekilde yenilenen battle royale yapımı, yeni güncelleme ile birlikte artık daha heyecanlı.

Oyuncular, bundan böyle patlamak üzere olan bir araçtan kaçabilecek. Bombalı saldırılardan ve roketatarlardan nedeniyle ölmek istemeyen kullanıcılar, yanan bir araçtan 5 saniye içinde kurtulabilecek.

Eğer bir oyuncu kendi aracından kırmızı bölgedeyken kurtulmaya çalışırsa derhal havaya uçurulacak. Zira yeni sistemde kırmızı bölgenin merhametsizliği daha da artacak. Ayrıca bir aracı etkisiz hale getirme mekaniği de değiştirildi.

Oyuncular bundan böyle bir aracın neresine hasar verebileceğini seçebilecek. Ne yazık ancak araçta yer alan kişileri 1 saniyede öldürebilmek, geçmişte olduğu gibi, olası yok. Buna ek olarak oyuna yeni bir C4 bombası da eklendi.

Bu bombanın atılan yerin yüzeyine yapışacağı ve 16 saniye içinde patlayacağı açıklandı. “Yapışkan C4 bombası” olarak da adlandırılan bu donanım, aynı anda çoğu oyuncuyu öldürecek. Bu bağlamda hayatta kalmak zorlaşacak.

Yeni bombanın hasar sanki çapı 25 metre olarak ifade edildi. Kendisi 25 metreden daha fazla ileriye atılamıyor. başkaca paraşüt kullanımı için de bir güncelleme yapıldı. Buna kadar oyuncular paraşüt ile yere inerken birbirlerine yapışmış bir vaziyette iniş yapabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.