DOLAR 32,2793
EURO 34,8085
ALTIN 2.412,59
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Togg, C-SUV Modeli İçin Vatandaşlara Test Sürüşü Fırsatı Sunulacağını Açıkladı

01.02.2023
A+
A-

Yakın zamanda C-SUV modelini yollarda göreceğimiz Togg, geçtiğimiz günlerde uzun süredir beklenen mobil uygulaması Trumore’u uygulama mağazalarından yayınladı.

Birkaç gün önce ise cumhuriyetimizin 100. yılına özel 2023 adet üretilecek olan özel seri modeli çıkarılacağı duyurulmuştu. Bu modelin ön siparişine katılma hakkının ise açık artırma ile satılacak NFT’ler ile olabileceği ifade edildi. Bugün ise Togg’dan insanları heyecanlandıran bir açıklama daha geldi.

Trumore’u indiren her 25 bininci kişi, C-SUV modeliyle test sürüşü yapma imkanı yakalayacak

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.