DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 20°C

Yeni Samsung Exynos bugün tanıtılabilir

23.10.2019
A+
A-

Samsung’un bugün resmi Twitter hesabından yayınladığı Exynos teaser’ı kafaları karıştırdı. Samsung Galaxy S11’e güç verecek yeni amiral gemisi işlemcisinin tanıtılması için erken olduğu düşünülürken, teaser’ın ne ile alakalı olduğu konusunda birçok farklı spekülasyon ortaya atıldı.

Spekülasyonlardan biri de 2020 model Galaxy A serisi için geldi. Ağustos ayında Samsung’un Exynos 9630 orta segment işlemcisini test etmeye başladığını duymuştuk. Paylaşılan teaser’ın 2020 Galaxy A serisine güç vermesi beklenen yeni işlemci olabileceği de düşünülüyor.

The next #Exynos is coming. The mobile intelligence will take another leap forward. #NextGenPower pic.twitter.com/giCF0wPH8C

— Samsung Exynos (@SamsungExynos) October 22, 2019

Teaser ayrıca yapay zeka gibi kavramlara da kelime bazlı gönderme yapmış. Bu yüzden yeni bir yapay zeka teknolojisi de sunulabilir. Bugün gerçekleşecek Samsung Tech Day 2019 etkinliğinde 5G, GPU ve yapay zeka oturumları da bulunuyor. Bu durum da yapay zeka iddialarını doğrulayacak gibi duruyor.

Bu yüzden, burada ne olursa olsun tanıtılacak olan şey, yarın Samsung Tech Day 2019’da açıklanacak olması muhtemel duruyor. Etkinliğin San Francisco’da saat 10.00’da yapılması planlanıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.