DOLAR 32,1898
EURO 34,9595
ALTIN 2.506,14
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

PUBG’de şov zamanı – GameSir F1 inceleme

24.10.2018
A+
A-

Spigen tarafından ülkemizde satılan GameSir aksesuarları, mobil cihazlarda oyun oynayanların ilgisini oldukça beğeni kazandı. Sizler için geçtiğimiz dönemlerde GameSir ürünlerini incelemiştik.

Klavye mouse ile PUBG Mobile oynadık!

Mobil arenada PUBG Mobile klavye mouse ikilisiyle çok daha fazla dikkat çekiyor. Biz de sizler için Gamesir markasının oyuncu ekipmanlarını bir araya getirdik ve keyifli bir video hazırladık. 

GameSir F1 modeli ise uygun fiyatı ile dikkat çeken bir model. Herhangi bir yazılım gerektirmeyen kullanımı ise en büyük avantajlarından biri. Cihazın orta kısmını sağa ve sola çekerek genişlettiğinizde, farklı boyutlardaki telefonlar için uygun hale geliyor.

bilgisayar ürünlerinde kdv indirimi

GameSir F1 inceleme

100 TL altındaki fiyatı ile öne çıkan GameSir F1’i sizler için inceledik. Mobil cihazlarda oyun oynayanlar bu aksesuarı kaçırmasın!

Üzerinde yer alan dokunmatik yüzeyli analog çubuk, özellikle PUBG ve benzeri oyunlarda, FPS oyunlarında kontrol avantajı sağlayacak. Ergonomik yapısı ise uzun süreli oyunlarda sizleri yormayacak biz deneyim sunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.