DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Ethereum Tabanlı Altcoin Yatırım Fırsatları

Ethereum tabanlı altcoinler, kripto para yatırımcılarına çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Bu içerikte, potansiyel yatırım fırsatlarını ve stratejilerini bulabilirsiniz.

24.04.2024
A+
A-

Ethereum’daki Kurumsal İlgi Yatırım Fırsatları Yaratabilir

Ethereum'daki Kurumsal İlgi Yatırım Fırsatları Yaratabilir

Lider altcoin Ethereum, artan kurumsal ilgiyle tekrar gündeme gelmektedir. Geleneksel finans paranın Ethereum ekosistemine akmasıyla birlikte kripto uzmanı Vinicius Barbosa, yatırım için en iyi ERC-20 tokenlerinden ikisini seçti. Ethereum’a olan bu ilgi, Ethereum tabanlı projelere ve altcoinlere yönelik yatırım fırsatlarını da artırabilir.

DeFi Lideri Aave (AAVE) Yatırımcılar İçin Çekici Olabilir

DeFi Lideri Aave (AAVE) Yatırımcılar İçin Çekici Olabilir

Aave (AAVE), Ethereum’un DeFi ekosisteminde en çok kullanılan, sermayelendirilmiş ve likit borç verme platformudur. Platform, ERC-20 tokenlarının ödünç verilmesi ve alınması için aktif bir alan sunmaktadır. AAVE’nin toplam kilitli değeri (TVL) 10,93 milyar doları geçerken, piyasa değeri 1,41 milyar dolara ulaşmıştır. Bu durum genellikle orta ila uzun vadeli potansiyele işaret etmektedir.

Uniswap (UNI) İle Merkezi Olmayan Finans Dünyasına Adım Atın

Uniswap (UNI) İle Merkezi Olmayan Finans Dünyasına Adım Atın

Uniswap (UNI), ilk otomatik piyasa yapıcı (AMM) merkezi olmayan borsadır ve hala en popülerlerden biridir. Ethereum ekosisteminde en yüksek borsa hacmiyle lider konumundadır ve Ethereum tokenlarının ticareti için en likit havuzlara sahiptir. UNI’nin yönetişim tokenı olan UNI’nin piyasa değeri 6,08 milyar dolara ulaşmıştır. Bu durum, Uniswap’in gelecekteki TVL artışını takip edebileceğini göstermektedir.

Yatırımcılar, Ethereum tabanlı bu altcoin projeleri olan Aave (AAVE) ve Uniswap (UNI) aracılığıyla çeşitli yatırım fırsatları bulabilirler. Ancak yatırım yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmaları ve uzman görüşlerini dikkate almaları önemlidir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.