DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

PUBG, oyunu düzeltmek için önemli duyuruyu yaptı!

08.08.2018
A+
A-
PUBG için yaş sınırı mı geliyor?

PUBG Mobile ve daha birçok oyunla tanıdığımız Tencent’in oyun merkezi, yaş kısıtlaması uygulamalarıyla gündemde. Peki, PUBG yaş sınırı getirilecek mi?

İlk olarak oyunun resmi Twitter hesabında yapılan bir paylaşımla duyurulan bu olay, PUBG oyuncularının en çok şikayet ettiği konulara odaklanıyor. Yapılan resmi açıklama şu şekilde:

Oyunu Düzeltin. Son zamanlarda bu ifadeyi çok fazla duymaya başladık. Bu yüzden oyundaki bug’lara, kalitenin artmasına ve temel performans iyileştirmelerine odaklanan yeni bir projeyi sizlerle paylaşıyoruz.”

“Fix the Game.”

This is a phrase we’ve been hearing a lot lately. So today, we’re announcing a new campaign entirely focused on addressing bugs, quality-of-life improvements, and fundamental performance improvements.

Learn more: https://t.co/uWTiZjC2qK pic.twitter.com/Bo1zfbnHRZ

— PUBG (@PUBG) 8 Ağustos 2018

Tweet ile beraber yönlendirilen web sitesi de önemli geliştirmelerin yol haritasını bizlere gösteriyor. Ağustos, Eylül ve Ekim aylarını kapsayacak bu dev çalışma aralığında birçok problem giderilecek.

Yol haritası uygulama performansı, sunucu performansı, anti-hile yazılımı, eşleştirme sistemi, kalite standardı gibi kategorilere ayrılmış durumda. Her birinin üzerine gelerek, nasıl bir yol izleneceğini kolayca görebiliyorsunuz.

Örnek olarak Anti-Hile (Anti-Cheat) üzerine geldiğinizde, raporlama, hile yazılımı geliştirenler için yasal takip başlatılması, donanım merkezli yasaklama gibi alanlarda yapılan çalışmaların detaylarına kolayca ulaşabiliyorsunuz.

Bakalım, PUBG Fix sistemi üç aylık sürecin sonucunda bir şeyleri değiştirebilecek mi? Bekleyip, göreceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.