DOLAR 32,4470
EURO 34,7327
ALTIN 2.436,33
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Fiat Egea ile test sürüşü yaptık! – Behzat Ç.’yi andık!

22.05.2018
A+
A-

Test sürüşü sırasında bizlere eşlik eden, Fiat Egea Lounge Plus modeli, Apple Car Play desteği sunan 7 inç boyutlu bir bilgi-eğlence ekranına sahip. Ana göstergelerin ortasında bulunan 3.5 inç boyutlu ekran ise yol bilgisayarı görevini üstleniyor. Geri vites kamerası ve orta ekranda mesafe takip özelliği kullanılıyor.

Bu modelde 6 tane hoparlörden oluşan ve toplamda 220W çıkış gücü sunan bir ses sistemine yer verildi. Uygun fiyatı ile birlikte yeni nesil teknolojilere sahip bir otomobil almak isteyenler için Fiat Egea Lounge Plus donanımlı modelini deneyimledik.

Fiat Egea Lounge Plus neler sunuyor?

120 beygir güç üreten, 1.6 litre Multijet 2 dizel motorla donatılan Egea, 0-100 km testlerinde 10.2 saniye gibi sürelere ulaşabiliyor. Adaptif hız kontrolcüsü ise yoğun trafikli yollarda konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Bu özelliğin farklı yakınlık mesafeleri için farklı modlarla donatılması önemli bir avantaj.

Araçta yer alan motor, maksimum 200 km/h hızlara ulaşabiliyor. Ortalama yakıt tüketimi ise dikkat çekici. Açıklanan verilere göre, Egea Lounge Plus modeli, şehir dışında 3.5 L/100km, sehir içinde ise 3.5 L/100km gibi tüketim değerlerine sahip. Yaptığımız test sürüşünde ise tüketim değerlerini sizlere aktardık.

Fiat Egea Lounge Plus modelindeki güvenlik donanımları

ABS (Kilitlenme karşıtı frenleme sistemi) EBD (Elektronik fren güç dağılımı) BAS (Panik fren destek sistemi) ESP (Elektronik stabilite kontrolü) TCS (Çekiş kontrol sistemi) MSR (Motor Freni Tork Düzenleme Sistemi) ERM (Devrilme önleme sistemi) DST (Dinamik geribildirimli direksiyon sistemi) TPMS (Lastik Basıncı İzleme Sistemi) Yokuş Kalkış Destek Sistemi Sürücü ve yolcu ön hava yastıkları Yan hava yastıkları Perde hava yastıkları Yangın önleme sistemi ISOFIX Immobilizer Viraj içi aydınlatmalı ön sis farları Geri görüş kamerası

Fiat Egea Lounge Plus fiyatı

Fiat Egea Loung Plus 1.6 litre dizel motorlu modeli 120 bin TL fiyat ile satın alınabiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.