DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Netflix Türkiye’de günün en iyi içerikleri Netflix Türkiye’de günün Top 10 listesi içerikleri arasından veya sizin için önerdiğimiz fiilmi seçerek…

06.05.2020
A+
A-

Sosyal medyada fazla konuşulan Aşk 101, Netflix Türkiye’de günün Top 10 listesi içerikleri arasında zirvedeki yerini geçtiğimiz gün kaybetmişti. Fakat bu koşul kısa sürdü. öte taraftan Netflix’in yeni içeriklerinden biri olan Into the Night da sosyal medyada hakkında olumlu konuşulan ve fazla hayranlık uyandıran yapımlar arasında yerini aldı.

1 – Aşk 101

Netflix’in  Türk yapımı olan bu dizisi, birbirinden ayrı lise öğrencilerini konu alıyor ve iyice gençlik dizisi türüne karşılık geliyor. Bu yapım, yayınlanmadan önce de sosyal medyada olumlu ve olumsuz birçok tepki almıştı. Dizi, Suç Oluşturan Süsü’nün Netflix’te yer almasıyla birlikte Netflix Türkiye’de günün Top 10 listesi içerikleri arasında birincil sıradaki yerini kaybetmişti fakat bu şart birkaç gün içerisinde bitmiş değişti.

2 – Suç Oluşturan Süsü

Ali Atay’ın yönetmenliğini yaptığı; Uğur YücelBinnur Kaya ve Cengiz Bozkurt gibi oyunların da yer aldığı Canice Süsü, geçtiğimiz günlerde Netflix’in en fazla izlenen içeriği olmayı başardı fakat kısa süre içerisinde ikinci sıraya geriledi. 2019 yılında gösterime giren film, beyaz perdede de başarıya ulaşmış ve 15.967.404 TL hasılat elde etmişti. Komedi türündeki bu yapımın IMDB puanı da 7,1 oldu. Bu filmde, Ali Atay’ın yönetmenliği eleştirilirken, bazı kesimler kadar da üretim başarılı bulunuyor.

3 – Into the Night

Netflix’in yeni orijinal dizilerinden olan bu üretim, geçtiğimiz günlerde listeye beşinci içerik olarak antre yapmıştı. Belçika yapımı dizi kısa sürede alkış topladı ve bugün en fazla izlenen üçüncü içerik oldu. Bilim kurgu ve gerilim türündeki bu dizinin birincil sezonu yayımlandı ve toplam 6 bölümden oluşuyor. Bir bölümün sıradan süresi de 40 dakika olarak karşımıza çıkıyor. Hem dizide yerli bir oyuncu yer alıyor, Mehmet Kurtuluş‘u (Fotoğraftaki silahlı birey) Muhafız dizisinden de tanıyabilirsiniz.

1 2 3 4
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.