DOLAR 32,5410
EURO 34,9121
ALTIN 2.423,55
BIST 9.709,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

PUBG Mobile’dan yeni Mad Miramar önerisi! Miramar haritasının güncellemesiyle birlikte oyuncular için otomat da geldi. PUBG Mobile Mad Miramar…

25.05.2020
A+
A-

Geliştirilmiş bir Miramar haritası ile oyunseverlerin karşısına çıkan PUBG Mobile, Miramar haritasının ikinci versiyonunda bizleri öbür yarış modları ve farklı rampalar ile karşıladı. Haritada genel anlamda görsel değişiklikler de yaşanmıştı. Oyun her yeni güncellemesiyle birlikte oyunculara yeni özellikler sunuyor.

Bunun yanında oyunseverler PUBG Mobile’ı hileciler noktasında atmadığı adımlar noktasında eleştiriyor olsa da PUBG MObile resmi Twitter sayfasında yeni bir Mad Miramar önerisi paylaştı. Kısa bir animasyonla oyunun içinde yer alan otomatlara oyuncuların hasar vermemesi gerektiğini vurgulayan PUBG Mobile ekibi, eğlenceli klip ile durumu anlatıyor.

Never lucky ?

Always remember to take out your frustration on the vending machine safely! ? https://t.co/0uoz2xo0DD pic.twitter.com/Fps4H728ql

— PUBG MOBILE (@PUBGMOBILE) May 22, 2020

Bilmeyenler için oyun içi otomatlar, oyuncuların sağlıklarını iyileştirmek için alabilecekleri enerji içeceklerine yer veriyor. Oyuncular için kuytu bir özelliği vurgulayan şirket, oyuncuların Miramar haritasında otomatlara saldırmaması gerektiğini söylüyor. Otomatlar Miramar haritasındaki en son güncelleme ile eklendi.

PUBG Mobile ücretsiz eşyalar nasıl kazanılır?

Popüler mobil oyun PUBG Mobile ücretsiz skin nasıl kazanılır biliyor musunuz? Eğer bilmiyorsanız bu içerik ilginizi çekecek.

Otomatlara sinirlenen oyuncular eğer bu otomatlara saldırırsa otomat ses çıkartmaya, ötmeye başlıyor. Bu ise düşmanların ekibin başına toplanması çağırmak oluyor. bu nedenle otomatlar size adil davranmıyorsa bile onlara elinizdeki silahla vurmayın! Ama diyorsanız fakat biz rakiplerimizi bu şekilde bulunduğumuz yere çekip haklarız, o süre bu da işler bir strateji haline gelebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.