DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

PUBG Mobile için sızdırılan Erangel 2.0 haritası Geçen günlerde Gizemli Orman Modu’ndaki put detayıyla kullanıcıların tepkisini çekmişti. PUBG Mobile…

10.06.2020
A+
A-

PUBG Mobile’ın en sevilen haritası olan Erangel haritası için Tencent yeni geliştirmeler yapıyor. Erangel 2.0 ile yükseltilmiş bir versiyona kavuşacağı Çin’deki oyuncular göre sızdırıldı. Çin’de ayrı bir adlandırma ile oyuncuların karşısına meydana çıkan oyunun, küresel versiyonunda da aynı geliştirmelerin yer alacağı söyleniyor.

Beta güncellemesiyle Erangel 2.0 haritasında önemli iyileştirmelerin yanında grafik detaylarının düzeltileceği, yeni özelleştirmelerin ekleneceği ve yeni bir rota planlayıcısının oyuna ekleneceği söyleniyor. Söz konusu güncellemenin yakında oyunun küresel versiyonunda da yer alacağı aktarılıyor.

Erangel haritasına eklenecek yeni rota planlayıcısı ve yol noktası oyuncular için daha fonksiyonel hale geliyor. Küçük haritada yönlendirme özelliği sunulacak. Bunun da rota planlayıcısı olarak adlandırılacağı söyleniyor. Bu özelliğin sunduğu şeyse, oyuncuların daha önceden birbiriyle eşleşmesini sağlamak. Oyuncular tıpatıp PC versiyonunda olduğu gibi birkaç yeri işaretleyebilir ve atladıktan sonradan da oyuna aktarılan rotalarını planlayabilir.

Oyunun grafikleri zaten seviliyor olsa da yine de Tencent oyunun grafiklerini daha arıtılmış ayla getirmeyi istiyor. Bunun yanında yeni tasarımların da geleceği aktarılıyor. Yeni tasarımlardan kasıt ise evlerin iç kısımlarındaki görünümler ve kulelerin değiştirilmesi olarak belirtiliyor.

Ultra HD modunun gelmesi bir süredir bekleniyor, gelecek yeni güncelleme ile birlikte bu desteğin sağlanacağı söyleniyor. Ultra HD grafik ayarlarının daha iyi işlemesi için zinde bir CPU ve GPU’ya ihtiyacınız bulunuyor, yani bu özelliği uygulamak için amiral gemisi bir telefona sahip olmanız gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.