DOLAR 32,4652
EURO 34,8281
ALTIN 2.452,43
BIST 9.891,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

PUBG Mobile 10. sezon tarihi ortaya çıktı

16.09.2019
A+
A-

Google Play 2018 Ödüller’inde 2018 yılının En İyi Oyun, En Sevilen Fan Oyunu ve En Rekabetçi Oyun ödüllerini alan PUBG Mobile, Altın Joystick Ödülü’nde ise 2018 yılının En İyi Mobil Oyunu ödülünü aldı.

9. sezonu kısa süre önce başlayan PUBG Mobile‘ın bu sezonu 7 Kasım günü sona erecek. PUBG Mobile 10. sezon da hemen sonrasında başlayacak. Yeni modlarını tanıtan PUBG Mobile’den yeni sezondaki en büyük beklenti Erangel 2.0 haritasını devreye alması.

PUBG Mobile 0.15.0 güncellemesi ile yayınlanacak olan yenilikler de yakın zaman önce netlik kazanmıştı. Resmi hesaptan atılan tweet ile Yük Modu’nun geleceği açıklandı. Bu modun gelmesi de tahminlere göre 10. sezonu bulacak.

9. sezon güncellemesinin 12 Eylül günü yayınlandığını, Android için 124 MB, iOS için ise 140 MB büyüklüğünde olduğunu belirtelim.

Yeni sezon ile birlikte gelecek modlar hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki haberimize tıklayabilirsiniz.

PUBG Mobile fotoğraf paylaştı! Helikopter geliyor

PUBG Mobile 0.15.0 güncellemesi ile bazı tahminler gerçek oluyor. Yeni bir Yük Modu’na kavuşacak olan PUBG Mobile yakında daha da eğlenceli hale gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.