DOLAR 32,2620
EURO 35,0111
ALTIN 2.479,76
BIST 10.566,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi ile gelecekler Oyuncuların heyecanla beklediği PUBG Mobile 0.18.0 güncellemesi daha yayımlanmadı fakat bu güncelleme…

22.04.2020
A+
A-

PUBG Mobile bir takım noktalarda bilhassa, hilecilerin sayısının fazla yüksek olmasıyla, eleştiri oklarından kurtulamıyor. Bu sebeple kullanıcı kaybetse de oyun hala en popüler ve en fazla kullanıcıya sahip mobil oyun ünvanını koruyor. Yeni bir takım özellikler kazanacak oyunun 0.18.0 güncellemesi ile beklenen bir takım şeyler var, bunlar aralarında Safety Scramble modu ve Jungle Adventure Guide modu yer alıyor.

Geçenlerde PUBG Mobile Yelken Direği Modu ile tanışan kullanıcılar ayrı oyun modlarıyla oynamayı seviyor. Oyunun heyecanını yükseltmeyi ve taze kalmasını karşılayan oyun modlarına yeni güncelleme ile ayrı modların katılması bekleniyor.

Yayımlanacak haritalarda da bazı şansın dönmesi olacak. Erangel 2.0‘ın kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlandığı söylenmişti ama bunun yerine Miramar 2.0‘ı yayınlamaya karar verildiği aktarılıyor. Miramar haritasının ikinci versiyonunda bizleri öbür yarış modları ve öbür rampalar karşılayacak. Haritada genel anlamda görsel değişikliklerin yaşanması bekleniyor.

Yeni verilerde PUBG Mobile’ın tahtı sarsılıyor!

Şubat ayı en çok indirilen mobil oyunlar emin oldu. Bu rakamlara göre epeyce değişmiş bir tablo görüyoruz. bununla beraber Şubat ayı en çok kazanç getiren mobil oyunlar da belli oldu.

Yeni güncelleme ile beklentiler karşılanacak mı?

PUBG’nin PC versiyonunda sunulan Bluehole moduna benzer bir mod yeni güncelleme ile sunulacak gibi duruyor.

PUBG Mobile 0.18.0‘ın hem yeni bir netice ekranı, yeni başarıların eklenmesi ve oyun içi ayarlarda değişikliklere kavuşması bekleniyor. Eğitim modunda da değişiklikler bekleniyor ve en son güncellemede Cheer Park adlı yeni bir sosyal işlev kazanması beklentiler aralarında yer alıyor.

başkaca silahlar tarafında bir Winchester 94 bekleniyorken, P90 SMG silahının da geleceği söyleniyor. Söz konusu silaha CS:GO gibi oyunlardan aşina olanlar, silahın seri ateşleme gücünü biliyordur. En son gelen oyun modu ile tir tir titreyen oyuncular şu anda de bu yeni güncellemeyle bilikte kum fırtınalarına esir olacak gibi duruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.