DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 23°C

PlayStation Plus’ın Bu Ayki Ücretsiz Oyunları Açıklandı

26.11.2020
A+
A-

Sony’nin aylık abonelik sistemi PlayStation Plus, her ay yeni ücretsiz oyunlarla karşımıza çıkıyor. Bu ayın yeni oyunları firmanın blogunda yayınlanıyor. Bu ayın PlayStation Plus oyunları ise Worms Rumble, Just Cause 4 ve Rocket Arena olarak açıklandı.

Platformda yeni eklenen oyunlar, 1 Aralık’tan 4 Ocak’a kadar geçerli olacak ve hem PlayStation 4 hem de PlayStation 5’de oynanabilecek. Ayrıca gerçekleştirilecek olan ücretsiz haftasonu çoklu oyuncu etkinliğiyle, normalde ücretli olan bazı çok oyuncu modları da herkese açılacak.

Worms Rumble nasıl bir oyun?

Tür: Strateji, Shooter Oyun Boyutu: NA Fiyatı: Yeni Oyun/Belli Değil

Birbirini envai çeşit yöntemlerle ortadan kaldırmayı amaçlayan ve her türlü silahı, her türlü taktiği kullanmaktan çekinmeyen kurtçuklarımız bu defa daha gerçekçi bir ortamda karşımıza çıkıyor. 32 oyuncuya kadar mücadele edilebilen Worms Rumble‘da platformlar arası oynama desteği, dönemsel etkinlikler gibi pek çok özellik de bulunuyor.

Just Cause 4 nasıl bir oyun?

Tür: Shooter, Aksiyon Oyun Boyutu: 45-55 GB Fiyatı: 499,00 TL (Tam Sürüm)

Rico Rodriguez’in Güney Amerika’nın sefiri olduğu bu oyunda, 1024 kilometrekarelik egzotik bir haritanın tadını çıkarıyoruz. Bu devasa haritayı keşfetmek de oldukça keyifli oluyor. Onun dışında Just Cause 4‘te bir başka diktatörün ordusunu yok ederken yapabildiğimiz kadar şaka yapıyoruz. 

Rocket Arena nasıl bir oyun?

Tür: Shooter Oyun Boyutu: NA/Değişken Fiyatı: 36,50 TL

Rocket Arena, 3’e 3 takımlarla mücadele ettiğimiz, her bir ayrı görevlere sahip fantastik kahramanlarla dolu bir ateş etme oyunu. Yeri geliyor zamanı büküyor, yeri geliyor özel eşyaları kullanıyor ama bir şekilde en sona kalan olmaya çalışıyoruz. 

PS Plus’ın bu ayki ücretsiz oyunları bu şekilde oldu. Bakalım önümüzdeki ay hangi oyunlar karşımıza çıkacak? PlayStation Plus’ın ücretsiz oyunlarını beğeniyor musunuz? Yorumlarda buluşalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.