DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Coinbase, ARKM Tokenini Listeliyor!

Kripto borsası Coinbase, ARKM tokenini listelemeye hazırlanıyor! Yatırımcılar için heyecan verici bir gelişme. Detaylar için buraya tıklayın.

01.04.2024
A+
A-

Kripto para piyasasında heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Önde gelen kripto borsası Coinbase, Arkham’ı (ARKM) platformuna ekleyeceğini duyurdu. Coinbase, ARKM tokeninin Ethereum ağını kullanan kullanıcılar tarafından diğer ağlara gönderilmesi durumunda token kaybına yol açabileceği konusunda uyardı. Alım satım işlemleri 2 Nisan’da TSİ 19:00’da başlayacak.

ARKM Fiyatı Sıçradı!

ARKM Fiyatı Sıçradı!

Coinbase’in müjdesinin ardından ARKM kırmızı bölgeden dikey bir çıkışla yeşil bölgeye sıçradı. Token, gün içinde piyasadaki düşüşe paralel olarak 2,40 dolara kadar düşüş gösterdi. Ancak borsanın liste haberinin ardından hızlı bir yükselişle 2,72 dolara çıktı. Günlük bazda %3,88 artışla 2,66 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Matrixport: Altcoin Rallisi Şüpheli!

Matrixport: Altcoin Rallisi Şüpheli!

Güney Kore’nin en büyük kripto borsası Upbit’te işlem hacimlerinde keskin bir düşüş gözlendi. Araştırma şirketi Matrixport’un raporuna göre bu durum, altcoin piyasasının zorlu bir dönemle karşı karşıya olduğunu gösteriyor. Upbit’in 24 saatlik işlem hacmi büyük ölçüde azaldı, bu da altcoin piyasasının genel olarak soğuduğuna işaret ediyor.

İşlem Hacmindeki Düşüş Etkileri

Mart ayındaki dalgalanmanın ilk bölümünde altcoinlerin toplam kapitalizasyonu son iki yılın en yüksek seviyesi olan 788 milyar dolara ulaşmıştı. Ancak işlem hacmindeki daralma, altcoin piyasasının gelecekteki piyasa değerleri hakkında soru işaretleri yaratıyor. Altcoin piyasasında yaşanan düşüş, genel kripto piyasasına da etki ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.