DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

PlayStation 5 çıkış tarihini ifşa eden meslek ilanı! Sony’nin dar tuttuğu PlayStation 5 hakkında nihayet ciddi bir ipucuna rastlandı. Bir iş ilanında, …

12.05.2020
A+
A-

Bugün ortaya çıkan bir meslek ilanına göre, geçen hafta Assassin’s Creed Valhalla oynayışını belirten Xbox Series X konsolu karşı sessizliğini koruyan PlayStation 5 için yeni bir detaylar belirlenmiş oldu.

Twitter’da yayınlanan bu iş ilanı Japonca, ancak Google Tercüme kullanılarak tercüme yapıldığında PlayStation 5’in Ekim 2020‘de satışa çıkabileceği bilgisi yer alıyor.

A Japanese job listing by Sony Interactive Entertainment says that the PlayStation 5 will be launched this Octoberhttps://t.co/YKuWtllIc0 pic.twitter.com/aSp1Aev3AH

— Nibel (@Nibellion) May 12, 2020

Bahsi geçen meslek ilanı, Sony’nin PlayStation için donanım tedariğinde bulunacak yeni bir personel arayışında olduğunu gösteriyor. Doğrusu bu meslek ilanı Sony’nin konsolu üretmeye neredeyse hazırlanmış olduğu hakkında enerjik bir anahtar sözcük.

Aranan miktar elemanı bulunabilir mi bilinmez oysa konsol oyuncularının Xbox Series X aleyhinde artık PlayStation 5’in gücünü ve özelliklerini görme istekleri en üstteki noktaya gelmiş durumda.

PlayStation 5 teknik özellikleri dışarıya konsol için yayınlanacak oyunlar, fiyatlandırmaları ve PlayStation Network’de yapılacak yenilikler de halen gizemini koruyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.