DOLAR 32,2127
EURO 35,0997
ALTIN 2.464,34
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Huawei kullanıcıları için yeni güncelleme! Huawei telefonları, üçüncü parti uygulamalar için bir kez daha tazelendi. Yeni güncelleme, kullanıcılara…

27.06.2020
A+
A-

33 yaşında olan işyeri tarafından yapılan bir açıklamada 16.85 MB büyüklüğünde olduğu söylenen bir güncellemenin dağıtıldığı belirtildi. Keza bu yeni yazılımın P20 Lite, P30 Lite, P20 serisi, P30 serisi, Mate 20 serisi, Mate 30 ve P Smart 2019 için dağıtıldığı açıklama edildi.

Bahsi geçen ilgili telefonların kullanıcıları bundan böyle üçüncü parti uygulamaların yaşattığı problemler ile uğraşmayacak. Zira yeni güncelleme baştan sona uygulamaların ön doldurma ve yükleme işlemlerinde meydana gelen hatalar ortadan kaldırıldı.

Ayrıyeten uygulamaların bildirim göndermemesi konusunda şikayetçi olan kullanıcılara da kulak veren Huawei, P30 modellerini tercih eden kullanıcılardan bu güncellemeyi EMUI 10.1 güncellemesinden önce yüklemesini istedi. Bu güncellemenin “10.0.0.213 (C431E8R2P7patch03)” olarak adlandırıldığı ortaya çıktı.

Buna ek olarak EMUI 10 güncellemesi eşliğinde tazelenen P Smart 2019 ile EMUI 9.1 güncellemesini kullanan P20 Lite ikilisi de bu güncellemeden mahrum bırakılmadı. Bu bağlamda Huawei’nin detaylı bir çalışmaya imza attığı anlaşılıyor.

Huawei telefonları

Huawei telefonları için hazırlanan güncellemeler, Android namına hazırlanan güncellemeler ile uyumlu almak zorunda. Bunu gayet iyi bilen Çinli takım, güncelleme yayımlamaya devam edecek.

ABD kadar uygulanan ambargoya rağmen ayakta kalmaya çalışan Huawei, son günlerde Honor markasına ait olan Play 4e modeli ile meşgul. Huawei’nin alt markası olarak hizmet veren Honor, mobil oyunlara odaklanmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.