DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

PlayStation 4 sistem güncellemesi 7.50 yayınlandı PlayStation 4 cihazlarınız için yayınlanan sistem güncellemesi ile artık oyun konsolunuz daha kararlı…

16.04.2020
A+
A-

PlayStation 4 için yayınlanan 7.50 numaralı güncelleme kararlılığı korumak adına yenilikler içeriyor. Bir önceki güncelleme 7.00 mobil cihazlardan PS4’ü uzaktan oynamak için yenilikler içeriyordu. Gelen güncelleme ile Android 10 işletim sistemine sahip akıllı telefonların Dualshock 4’e bağlanabildiğini görmüştük. PS Vita‘nın piyasadan çekilmesinin ardından uzaktan oynanabilirlik konusunda adımlar atan şirket 7.50 güncellemesiyle daha kararlı bir PlayStation deneyimi sunuyor.

Geçtiğimiz aylarda beta olarak yayınlanan 7.50 güncellemesi sistem yazılımına ufak dokunuşlar katıyor. Klasör içerisindeki oyunların sıralanışını değiştiren güncelleme daha iyi bir internet bağlantısı testinin yapılabilmesini sağlıyor. Yüksek bant genişlikli dijital içerik koruması için de birtakım iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor.

450 MB boyuta sahip güncellemenin notlarında yalnızca “Bu sistem güncellemesi sistem performansının kalitesini iyileştirir.” cümlesi bulunuyor. Yeni özellikler eklemektense yavaş yavaş varolan özellikleri daha iyi hale getiren konsolun ilerde nasıl özellikler getireceğini merakla bekliyoruz. Yeni jenerasyon PlayStation ürünlerinin çıkışından yıllar sonra bile eski ürünlerine destek veren Sony, PlayStation 4 için geliştirmelere birkaç yıl daha devam edecektir.

Yeni güncellemeyi Ayarlar> Sistem güncellemesi içerisinden yükleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.