DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Piyasadan silindiler: Gelmiş geçmiş en kötü 20 ürün Bazı ürünler hiçbir zaman hedeflendiği kadar kişiye ulaşamadı. Uzmanların hazırladığı listeye göre, …

07.07.2020
A+
A-

Günlük hayatta kullandığımız pek çok ürün ya hayatımızı kolaylaştırıyor ya da keyifli zaman geçirmemizi sağlıyor. Böylelikle hayatımızda belirli bir yer edinebiliyor. Uzmanların hazırladığı listeye göre, Google, Apple ve Burger King‘ten Microsoft‘un Windows‘una kadar birçok markanın piyasaya sürdüğü ürün en kötü ürünler arasında yer alıyor.

Şirketlere piyasaya sürüldükleri anda milyonlarca dolar kaybettiren, insanlar tarafından da kullanılmayan gelmiş geçmiş en kötü 20 ürün:

Google Glass

Google ilk olarak 2013 yılında giyilebilir akıllı bir ürün olarak sunduğu Google Glass ile kesinlikle geleceğe ışık tutuyordu. Google Glass, çıktıktan 2 yıl sonra beklentilerin çok altında satış rakamlarına ulaşması, insanların ilgisini çekmemesi ve benzer sebeplerden kaynaklı olarak, güncelleme almamaya başladı.

Pratik kullanımda insanların ihtiyaç duymadığı bu gözlük için Google’ın büyük planları suya düştü ve milyonlarca dolarlık bir kayba neden oldu.

Samsung’un muhtemelen bilmediğiniz ilginç ürünleri

Samsung, standartlarını hiç bozmadan ilerleyen başarılı bir teknoloji şirketi olarak biliniyor. İşte sizler için Samsung bilinmeyen ürünleri.

1 2 3 4 5 6
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.