DOLAR 32,3891
EURO 34,6186
ALTIN 2.389,28
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

Pixel 3 XL parçalarına ayrıldı, içinden Samsung çıktı!

16.10.2018
A+
A-

Uzun bir süredir telefon, tablet, bilgisayar gibi birçok elektronik cihazı parçalarına ayırarak tamir edilebilirlik yönünde rehber niteliğinde videolar hazırlayan iFixit, bu defa Google Pixel 3 XL modelini konuk aldı.

Google’ın çentiğiyle çok eleştirilen yeni amiral gemisini masaya yatıran iFixit, böylece modelde kullanılan parçaların kim tarafından üretildiğini de gözler önüne serdi.

Pixel 2 XL modelinde kullanılan LG ekranlarda ciddi sorunlar yaşayan Google, bu defa Samsung ile çalışmış. Google’ın LG üretimi ekranlarla yaşadığı problemler sonrasında markanın imdadına OLED panelde pazarın hakimi diyebileceğimiz Samsung koşmuş. Ortaya çıkan ilk testler ise Google’ın doğru bir karar verdiğini ortaya koyuyor.

Diğer taraftan arkada yer alan tek kameranın Sony üretimi IMX363 olduğunu görüyoruz. iFixit’in her modele verdiği tamir edilebilirlik puanı ise Google Pixel 3 XL için 10 üzerinden 4 olmuş.

Ekran onarımı için telefonun tamamen sökülmesi gerektiğini ve bunun son derece zor olduğunu raporlayan iFixit, ön ve arka camların çok hassas olduğunu belirtmiş. Google Pixel 2 XL ise aynı testten 6 puan almayı başarmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.