DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Google Pixel XE Kanlı Canlı Görüntülendi

04.12.2020
A+
A-

Piyasaya sürdüğü Pixel markalı akıllı telefonlarla sektörde kendine yer edinen arama devi Google, en yeni amiral gemisi modeli Google Pixel 5’i geçtiğimiz aylarda kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Şimdiyse daha önce hiç gündeme gelmeyen Google Pixel XE adlı bir telefon modelinin var olduğu iddia edildi ve cihaza ait görüntüler çevrimiçi ortamda paylaşıldı.

Google Pixel ailesinin en yeni üyesi olacağı iddia edilen akıllı telefon, tasarımını Google Pixel 5’te de gördüğümüz yuvarlak kasa tasarımı ve delikli kamera yapısını benimsemiş gibi görünüyor. Bu noktada ön kameranın konumu ve kalın çerçeveler, cihazı diğer Pixel telefonlardan ayırmaya yardımcı oluyor.

Google’ın yeni akıllı telefonu Pixel XE kanlı canlı görüntüledi:

Google Pixel XE

Çevrimiçi ortamda sızdırılan görüntülerde isminin Google Pixel XE olduğu iddia edilen bir cihazı görüyoruz. Paylaşılan görüntülerden yola çıkacak olursak cihazın çift SIM kart ve NFC desteğine sahip olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte cihazın adının sistemde “Google Pixel XE” olarak tanımlı olduğunu da yine bu fotoğraflarda görebiliyoruz.

Tasarım noktasına ekranın üst / ortasında delik tasarımlı bir ön kameraya sahip olan akıllı telefon, nispeten kalın sayılabilecek çerçeveleriyle dikkat çekiyor. Ses açma / kapama düğmelerinin sağ tarafa konumlandırıldığı cihazın tasarımı hakkında ne yazık ki daha fazla detay bulunmuyor. Bu noktada diğer Pixel modellerinde olduğu gibi arka tarafa konumlandırılmış bir parmak izi sensörü cihazda yer alabilir.

Google Pixel XE

Google Pixel XE olduğu iddia edilen akıllı telefonla ilgili bilinenler şimdilik bu kadarla sınırlı. Yazımızı noktalamadan önce böyle bir modelin daha önce gündeme gelmediğini, Google tarafından da konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadığını tekrar hatırlatalım.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.