DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Peter Brandt: Kripto Dünyasında Şok Dalgaları Yarattı

Ünlü analist Peter Brandt, kripto para dünyasında büyük şaşkınlık yarattı! Son gelişmeler ve şok dalgalarıyla ilgili detaylar burada.

04.05.2024
A+
A-

Efsanevi emtia trader’ı Peter Brandt, Bitcoin (BTC) hakkındaki cüretkar tahminleriyle kripto dünyasına şok dalgaları gönderdi. Brandt, 50 yıllık kayda değer ticaret kariyeriyle Bitcoin’i ömür boyu ticaret yapılacak varlık olarak ilan etti.

Brandt’ın Bitcoin Tutkusu

Brandt, sektördeki 50. yılını kutlarken Bitcoin’i övdü ve diğer tüm altcoinleri ve meme tabanlı kripto para birimlerini gölgede bıraktı. 2024, Brandt’ın kutlama yılı sırasında ilk vadeli işlem piyasası ticaretinin 53. yıldönümünü kutlayacak.

Bitcoin’in Benzersizliği

Bitcoin'in Benzersizliği

Brandt’a göre Bitcoin’in benzersizliği doğal güvenliği, hacklenmeye karşı direnci, sınırlı arzı, küresel kabulü, işlem şeffaflığı ve hızlı ödemeleriyle öne çıkıyor. Brandt, Bitcoin’in diğer varlıklardan farklı olduğunu vurguluyor.

Brandt’ın Bitcoin’in gidişatına olan güveni paylaştığı grafikle daha da güçleniyor. Grafik, Bitcoin’in geçmişteki yükseliş eğilimini gösterirken, 2022’nin sonlarından itibaren başlayan mevcut yükseliş döngüsü 125.000 dolarlık şaşırtıcı bir fiyat hedefiyle ivme kazanıyor.

Son zamanlarda Bitcoin yatırımcıları için zorluklar yaşansa da, Brandt dahil bazı analistler olumlu teknik göstergeler ve tarihsel fiyat modelleriyle kısa vadeli bir iyileşme öngörüyor.

Son dakika gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter, Facebook ve Instagram‘da takip edebilir, Telegram ve Youtube kanalımıza katılabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.