DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Samsung’un gelecek telefonunda kaldıracağı özellik! Yeni söylentilere göre şirket gelecek telefonu Galaxy Note 20 için bambaşka planlar yapıyor. Bu planlar…

25.04.2020
A+
A-

Teknoloji dünyası hareketli geçireceği günleri maalesef salgın sebebiyle baya durgun geçiriyor. Bundan bir şekilde etkilenen Samsung ve öteki teknoloji devleri gerçi yeni telefonlarını ve ürünlerini piyasaya sürüyor. Samsung’un önümüzdeki birkaç hafta içinde Galaxy Note 20‘yi tanıtması beklenirken, ToF sensörünün eklenmeyebileceği gündeme geldi.

ToF sensörü bildiğiniz gibi amiral gemisi telefonlarda yer alan ve oldukça masraflı bir algılayıcı. Kamera sensörü olarak aşina ToF, laf konusu Samsung modelinde olmayacağı söyleniyor çünkü şirket bu masraflı sensörün kullanıcılar tarafından yeterince kullanılmadığını düşünüyor. Yeterince kullanılmayan bir sensörü ekleyerek telefon maliyetini desteklemek istemeyen Samsung’un bu hamlesi yine de düşündürüyor.

Samsung ilk olarak ayrıca amiral gemisi keza de orta menzil telefonları olan tüm cihazlarına ToF sensörleri eklemeyi planlıyordu. Fakat salgın ve ardından hem maliyetler çoğaltma gösterdi hem de insanların teknoloji ihtiyaçları azaldı.

Samsung bu sebeple düşünüyor olacak ki en yeni telefonunda bu sensöre yer vermeme kararını aldı. Bu şu çağrıda bulunmak oluyor: Yeni Samsung Galaxy Note 20 ToF sensörü olmadan gelecek ve bu da fiyatında bir düşüş yaşanmasına neden olacak.

Kesinlikle iddialar bununla sınırlı kalmıyor. Keza Galaxy Note 20 konusunda, Samsung’un amiral gemisi telefonunu daha ucuz bir 4G versiyonunu da piyasaya sürebileceği düşünülüyor. 5G modeli muhakkak geliyor bu da telefonun yüksek fiyatlı olacağı anlamına geliyor. 4G modelinin çıkacak olmasıysa bizi en yeni telefon modelinin daha artı kişiye ulaşabileceği sonucuna çıkartıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.