DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Yeni Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus geliyor!

13.11.2018
A+
A-

Haberin başında da belirtiğimiz gibi, hali hazırda dört renk seçeneği bulunan S9 modellerine bir yenisi daha ekleniyor. İlk etapta Çin’deki kullanıcıların huzuruna sunulacak olan degrade geçişli buz mavisi S9 modelleri oldukça şık göründüğünü de belirtmekte yarar var.

Kullanıcıların ilgisini çekerek satış rakamlarını artırmak isteyen Samsung, hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta beyaz Galaxy Note 9 renk seçeneğini gün yüzüne çıkartmıştı. Şimdi ise benzer bir hamleyi S9 modelleri için yapan teknoloji devi, kullanıcıların beğenisini kazanmayı hedefliyor.

Bu bağlamda ortaya çıkan bilgilere göre model yepyeni bir renk seçeneğiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ülkemizde Gece Siyahı, Titanyum Grisi, Gündoğumu Sarı ve Leylak Moru  olmak üzere dört farklı renkte satılan S9 modelleri ayrıca birde ülkemize gelmeyen bordo renk seçeneğine sahip.

Gelen yeni sızıntılara göreyse degrade geçişli buz mavisi renk seçeneği teknoloji mağazalarındaki yerini ilerleyen günlerde alacak.Son derece sade ve şık görünen buz mavisi  S9,  747 dolardan başlayan etiket fiyatıyla satışa sunulacak. Buz mavisi S9 Plus modeli ise 890 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacağını görmekteyiz. Peki siz bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.