DOLAR 32,3669
EURO 34,9579
ALTIN 2.325,33
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Özge Gürel’in “Annem” sevinci

12.10.2019
A+
A-

‘Annem’ filmiyle ilgili konuşan Özge Gürel, “Gelen tepkiler bizi çok mutlu etti. Filmin çekim sürecinde ve sonrasında benim için çok öğretici ve mutluluk verici bir iş oldu. Sumru Yavrucuk’la oynamak inanılmaz bir deneyimdi. Çok keyifli bir kadın. Bana çok destek oldu” ifadelerini kullandı.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre gişe sorusuna güzel oyuncu, ”İşi yapıyorsunuz ve iş sizden çıkmış oluyor, size emanet değil. Seyircinin takdirdir” cevabını verdi.

Filmi sinema salonu kapatıp izleyen Bülent Ersoy’un kendisini çok övdüğü hatırlatılınca Gürel, ”Çok mutluluk verici, bunu kıymetli isimlerden duymak” dedi.

Uzatmalı sevgilisi Serkan Çayoğlu ile evlilik düşünüp düşünmediği hakkında ise Özge Gürel, “Aileler tanışıyor, keyfimizde yerinde. Bunlar süreçte belli olacak şeyler. Şu an netleşmiş bir durumumuz yok” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu, soruları cevapladığı sırada Çayoğlu aracıyla gelerek Gürel’i otomobiliyle aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.