DOLAR 32,5130
EURO 34,9419
ALTIN 2.434,97
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Oyuncu bilgisayarına yüklemeniz gereken 5 uygulama!

28.08.2018
A+
A-

Oyun bilgisayarında olması gereken programlar listesiyle karşınızdayız. Yeni aldığınız veya format attığınız oyuncu bilgisayarınıza ilk olarak hangi programları kuracaksınız? İşte bu sorunun cevabını arıyorsanız doğru yerdesiniz. Çünkü sizler için birbirinden güzel 5 programı bir araya getirdik.

Oyun bilgisayarında olması gereken programlar hangileri!

Başta söyleyelim; Steam, Origin, DAEMON Tools, WinRar, TeamSpeak ve daha nice uygulamayı bu listemizde es geçtik. Bu programlar artık zaten her bilgisayarın demirbaşı olmuş durumdalar ve herkes bir şekilde bu programları zaten indiriyor. Biz sizlere oyun konforunuzu artıracak ve aynı zamanda bazı durumlarda hayat kurtaracak programları bir araya getirdik. O zaman vakit kaybetmeden videomuza geçelim. İyi seyirler!

LaunchBox

Oyun koleksiyonunu daha derli toplu, çok daha güzel ve tamamen size özel bir şekilde bir araya getirmek istiyorsanız LaunchBox kesinlikle bilgisayarınızda olmalı. Oyun koleksiyonunuzu organize etmesinin yanı sıra, tonla emülatöre de destek verdiği için retro oyunlara da istediğiniz zaman erişebiliyorsunuz. Steam gibi oyun koleksiyonuzu barındıran servisleri direkt bu uygulama içine entegre edebiliyorsunuz.

LaunchBox indir!

GameSave Manager

İşte hayat kurtaran bir uygulama. Evet, farkındayız birçok oyun servisi bulut üzerinde oyun kayıtlarınızı depolama imkanı sağlıyor. Ama  bu durum bazen tersine dönebiliyor ve kayıtlarınız ortadan kalkabiliyor. Sadece bulut odaklı da düşünmemek lazım. Diyelim ki format atacaksınız ve bulut desteği olmayan oyunları kaydetmeniz gerekiyor. İşte bu noktada GameSave Manager imdadınıza yetişiyor.

GameSave Manager indir!

Borderless Gaming

Aslında günümüzde birçok yapımda bu özelliği görebiliyoruz ama hiçbiri Borderless Gaming uygulaması kadar temiz bir şekilde bunu yapamıyor diyebiliriz. Üstelik Borderless Window desteği sağlamayan oyunlar için de bunu sağlaması ekstra artı yön olarak göze çarpıyor.

Borderless Gaming indir!

f.lux

f.lux gerçekten de bilgisayarınız için en önemli uygulamaların başında geliyor. Özellikle sağlığını düşünen oyuncular için ekran filtreleri oluşturulmasını sağlıyor. Üstelik bu ekran filtreleri üzerindeki hakimiyet tamamen size ait. Hatta bilgisayarınızın filtresini programlayarak saat saat nasıl bir ekran parlaklığı olacağını bile ayarlayabiliyorsunuz.

f.lux indir!

Ccleaner

Aslında birçoğumuzun çok iyi bildiği bir uygulama olan Ccleaner, kısaca bilgisayarınızın her zaman en hızlı şekilde çalışmasına yardımcı oluyor. Cache dosyalarını silmek, gereksiz programları belirlemek ve bilgisayarınızı optimize etmek için aradığınız çözüm Ccleaner’da yatıyor!

Ccleaner indir!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.