DOLAR 32,2535
EURO 34,7880
ALTIN 2.411,51
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 16°C

Otomobil Devi Cadillac, Formula 1’de Kendi Takımını Kuracağını Açıkladı

09.01.2023
A+
A-

Motor sporlarının zirvesi Formula 1, ABD’deki baskınlığını ve popülerliğini giderek artırmaya devam ederken son günlerde büyük haberler gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Ford’un Formula 1’e girebileceği paylaşılırken, bugün bir diğer dev şirketten de haber geldi.

Cadillac ve eski Formula 1 pilotu Michael Andretti’nin Formula 1’e tamamen yeni bir takımla giriş yapmayı planladığı paylaşıldı. Üstelik Andretti ve General Motors ikilisi, planlarını da resmen açıkladı.

Takımın adı ‘Andretti Cadillac’ olacak:

cadillac andretti

Formula 1 takımı çalışmaları hakkında konuşan Andretti, henüz tam olarak ne zaman Formula 1 dünyasına gireceklerini bilmediklerini paylaştı. Andretti, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

“Her şey ilgi beyanına, bunun ne kadar süreceğine ve o noktada nerede olduğumuza bağlı olacak. Fakat pistte olmanın mantıklı olduğunu düşündüğümüz anda yarışmaya başlayacağız.”

Cadillac ve Andretti ikilisinin başvurusunun kabul olması durumunda takımın adı ‘Andretti Cadillac’ olacak. Takım, Formula 1 sezonlarında rekabet eden 11. takım olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.