DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Otantik güzellik şöhret stiliyle buluşuyor

20.05.2022
A+
A-

Doğal güzelliğiyle göz kamaştırıcılığa sahip, spontane ve onu iyi hissettiren şeylerle bağını her zaman koruyan Hailey, toprak tonlarıyla, göz alıcı şekillerle ve ince metallerle adeta dans ediyor ve imza niteliğindeki sekiz model ile kişiliğinin her yönünü ortaya koyuyor. 

“Vogue Eyewear, herkes için eşsiz stiller sunmasıyla biliniyor ve bana göre gözlük, görünümünüzü daha da üst seviyelere taşımanıza yardımcı olabilen bir aksesuar. Bu iş birliği kapsamında her türlü stile uyabilecek modeller tasarlamaya odaklandık,” diyor Hailey Bieber. 

Çekimleri göz alıcı bir villada yapılıp modaya odaklı, eğlenceli ve göz kamaştırıcı bir atmosfer yansıtan kampanyanın görsellerindeki her bir stil, Hailey’nin çok yönlü karakterinin karşı konulamaz gerçek portreleri eşliğinde hayat buluyor. Hayranlarına dünyayı Hailey’nin gözünden görme şansı veren bu moda çekimi, ihtişamın birinci sınıf cazibesinden modelin doğal stili neşeyle kucaklayan tavrına kadar her şeyi gözler önüne seriyor. 

“Bu iş birliği benim için çok özel çünkü özel bir ekiple birlikte çalışarak doğal hissettiren ancak moda konusunda ileri görüşlü ve eğlenceli niteliğini de kaybetmeyen çerçeveler tasarlama imkanı buldum. Vogue Eyewear ekibiyle birlikte çalışmak çok eğlenceliydi ve koleksiyonun tanıtım kampanyasının çekimleri sırasında harika zaman geçirdik,” diyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.