DOLAR 32,5847
EURO 35,0105
ALTIN 2.462,26
BIST 9.883,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C

Nubuk Bez Nedir? Nubuk Bez Özellikleri Nelerdir?

22.04.2020
A+
A-

Keza çağdaş koltuk takımlarında ayrıca de kundura ya da o kadar fazla bambaşka alanda nubuk kumaş fazla sık kullanılmaktadır. Kaliteli ve dayanıklı yapıya sahip olması nedeniyle geniş bir yelpazede değerlendirilir. Keza görsel açıdan zengin bir hava kattığını da anlatmak mümkündür.

Nubuk Bez Nedir?

Derinin tamamlanmış hali olan kumaş türüne nubuk kumaş demektir. Bilhassa yüzey kısmı zımparalamak suretiyle endüstriyel açıdan, eskitilmiş bir görünüş kazandırılan kumaş türü olduğunu anlatmak mümkün. Böylece daha doğal ve hoş bir görünüş kazanmaktadır. Böylece ağırbaşlı ve varlıklı görüntüsünün yanı sıra her mekana uyum sağlayan bir tarz yaratır. O yüzden mobilya ile beraber pabuç ve daha pek fazla değişik alanda yoğun kullanılan bir kumaş türü olarak öne çıkmaktadır.

Nubuk Bez Özellikleri Nelerdir?

Nubuk kumaş sağladığı ayrıcalıklar ile beraber en sık değerlendirilen bez türleri içerisinde bulunuyor.

– Koltuk takımlarında döşeme amaçlı çok sık değerlendirilir.
– Sağlamdır.
– Kullanışlı bir yapıya sahiptir.
– Lekelenmelere karşı önleyici bir kalitesi bulunmaktadır.
– Hem meydana gelen lekeler zahmetsizce temizlenir.
– Uzun yıllar güvenli şekilde kullanılabilir.
– Deride olduğu gibi şık ve asil bir dış görünüş oluşturur.

Günümüz çağdaş dünyasında öbür ürünler içerisinde fazla sık kullanılan bir kumaş türüdür.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.