DOLAR 32,3078
EURO 34,8411
ALTIN 2.411,07
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Kıvrımlı kadınlar için en iyi 8 kış stili

08.03.2021
A+
A-

Şık tayt stiliABONE OL

Şık tayt stili

Taytın fazla gündelik olduğunu veya sadece egzersiz için olduğunu düşünebilirsiniz ancak taytı doğru kombinlediğinizde şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Siyah taytları siyah topuklu ayakkabılar ve kolsuz bir paltoyla eşleştirmeyi deneyin. Kesinlikle bakışları üzerinize çekeceksiniz.

Klasik jean stili

Klasik jean stili

Rahat bir tarza sahip bir kıyafet arıyorsanız; boyfriend, yüksek bel, dar paça veya düz kesim iyi bir jean ile birçok tarz yaratabilirsiniz. Boğazlı bir bluz ile kısa bir ceket veya uzun bir trenç kotla deneyebilirsiniz.

Günlük etek stili

Günlük etek stili

Etekler gardırobunuzun çok yönlü parçalarından bir tanesi. Cilveli, eğlenceli bir tarz arayışındaysanız, günlük desenli eteği bol bir kazak ve süet botlarla eşleştirebilirsiniz. Çabasız, havalı ve rahat.

Business casual etek stili

“Business casual” etek stili

Etekler aynı zamanda ofiste iyi bir kış görünümü için harika seçeneklerdir. Bir dahaki sefere toplantı odasında iddialı bir etki bırakmak için, siyah etek ve topuklu, siyah baskılı gömlek ile tamamen siyah bir görünüm deneyin ve uzun siyah paltoyla tamamlayın. Bu görünüm, iş sonrası bir kokteyl durumuna da kolayca geçebilir.

Sportif şık etek stili

Sportif şık etek stili

Stilleri karıştırarak eğlenceli bir görünüm elde etmek için ikisiden farklı öğeler ekleyerek feminen ve sportif parçaları dengelemeyi deneyin. Bunu, gündelik bir bere gibi aksesuarları, “basic” bir eteğin üzerine kolları katlanmış uzun bir bomber ceketle birleştirerek yapabilirsiniz.

Seyahat şıklığı

Seyahat şıklığı

Özellikle stil katmanları yaratabileceğiniz kış aylarında, bir yolculuğa veya uçuşa hazırlanmak her zaman eğlencelidir. Bu modaya uygun görünümü ortaya çıkarmak için bir çift beyaz spor ayakkabıyı uzun bir ceket ve benzersiz bir şapkayla birleştirmeyi deneyin.

Monokrom şıklık

Monokrom şıklık

Monokrom kesinlikle tüm hızıyla geri döndü ve kış gardırobunuza dahil etmek için müthiş bir tercih. Arkadaşlarla bir brunch veya şehirde bir gece geçirmek için harika, zarif ve şık bir görünüme sahip. Yumuşak bir allık veya pastel rengi, altın veya gümüş gibi çarpıcı bir ayakkabı rengiyle uyumlu bir etek ve üst ile eşleştirmeyi deneyin.

Kış beyazı

Kış beyazı

Kışlık beyaz bir görünüm, kesinlikle güzel ve sakin bir zarafet yayan başka bir tek renkli görünümdür. Beyaz üzerine beyaz görünüm en iyi, renkler net olduğunda ve kıyafet cesur bir ifade parçasıyla eşleştirildiğinde elde edilir. Beyaz transparan bir üst, geniş paçalı pantolonlar ve kırmızı bir çanta veya desenli ceket içinde bir renk patlaması gibi bir kombinasyonla bu stili çıkarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.