DOLAR 32,5870
EURO 35,0160
ALTIN 2.457,67
BIST 9.765,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Brit Ödülleri 2021: Kırmızı Halı

26.05.2021
A+
A-

Dua LipaABONE OL

Dua Lipa

Dua Lipa şüphesiz, Yılın En İyi Albümü ve Yılın En İyi İngiliz Kadın Şarkıcısı ödülleri ve sahne şovuyla geceye damgasını vurdu. Ancak aynı zamanda kırmızı halının da yıldızı olmayı başardı. Lipa’nın, gecede giydiği efsane İngiliz modaevi Vivienne Westwood’un imzasını taşıyan özel tasarım elbise adeta İngiliz’liğe bir övgü niteliği taşıyordu. Bir Vivienne Westwood klasiği korseli asimetrik etekli mini elbise, jartiyer, yapay timsah derisi platformlar ve üç sıra inci choker kolye ile Lipa, tam bir Westwood kadınıydı. İngiliz şarkıcının saç stili ise akıllara Amy Winehouse’u getirdi.

Dua Lipa sahnede de Vivienne Westwood imzalı bir kostümle yer aldı. Lipa, İngiltere bayraklı mini kiltini, beyaz gömleğinin üzerine giydiği Westwood klasiği bir korse ve kravatla tamamladı.

Taylor Swift

Taylor Swift

Taylor Swift, “Global İkon” seçildiği Brit Ödülleri’ne iki parçadan oluşan Miu Miu imzalı bir elbiseyle katıldı. Bu klasik görünüm, gecenin birbirinden iddialı görünümleri arasında sıkıcılıktan öteye gidemedi.

HAIM

HAIM

Yılın En İyi Uluslararası Grubu ödülünün sahibi olan HAIM kardeşler sade bir görünümü tercih etti. Este, Danielle ve Alana Haim’in görünümleri The Row imzalıydı.

Lianne La Havas

Lianne La Havas

İngiliz şarkıcı Lianne La Havas, Schiaparelli imzalı görünümüyle gecenin en dikkat çekici isimlerinden birisi oldu. Uzun kuyruklu elbisesi, eldivenleri, platform topuklu ayakkabıları ve örgülü uzun saçlarıyla avangart bir görünüme imza attı.

Little Mix

Little Mix

Little Mix kızları Perrie Edwards, Leigh-Anne Pinnock ve Jade Thirlwall da Yılın En İyi İngiliz Grubu ödülüne layık görülürken ikisi hamile olan grup üyeleri beyaz elbiseleriyle birbirleriyle uyum içindeydiler.

Griff

Griff

Gecede yılın yükselen yıldızı seçilen Griff, sıradışı kostümüyle de gökyüzünde bir yerlerdeydi.

Maya Jama

Maya Jama

Maya Jama’nın tercihi taşlı ve oldukça seksi bir takım oldu. Jama, Area imzalı taşıyan bu görünümü yine taş detaylı ayakkabılar ve mücevherlerle tamamladı.

Celeste

Celeste

Sıradışı kostüm tercihlerine şahit olduğumuz Celeste, Brit Ödülleri için Ashley Williams London imzalı tüylü bir elbise ve yine tüylü bir saç aksesuarı tercih etti.

Arlo Parks

Arlo Parks

Bütün iddialı görünümlerin arasında Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkıcısı Arlo Parks, sade bir takım elbiseyle kırmızı halıda yürüdü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.