DOLAR 32,5813
EURO 34,7803
ALTIN 2.507,96
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Kırmızı Halı: 78. Altın Küre Ödülleri stil raporu

09.03.2021
A+
A-

Margot Robbie - ChanelABONE OL

Margot Robbie – Chanel

Margot Robbie, omuzları açıkta bırakan derin yırtmaçlı, kemerli, çiçekli ve fırfır detaylı oldukça feminen Chanel elbisesiyle kırmızı halının en şıklarındandı. Doğal dalgalı saçları ve sade makyajıyla kırmızı rujunu öne çıkaran Margor Robbie her zamanki gibi duru güzelliğiyle göz doldurdu.

Anya Taylor-Joy - Christian Dior

Anya Taylor-Joy – Christian Dior

The Queen’s Gambit’in yıldızı Anya Taylor-Joy kendine has dramatik stiliyle geceye damga vurdu. Derin dekolteli zümrüt yeşili Christian Dior elbisesini uyumlu ayakkabıları, zarif takıları ve yandan ayırdığı retro saç stiliyle tamamladı. Retro, modern ve cool tek bir görünümde vücut buldu.

Elle Fanning - Gucci

Elle Fanning – Gucci

Elle Fanning dramatik pelerin detaylı masmavi ipek Gucci elbisesiyle bir denizkızı masalından fırlamış gibiydi. The Great’teki rolüyle adaylığı bulunan Fanning, klasik saç ve makyaj tercihiyle dramatik görünümünü tamamladı.

Kate Hudson - Louis Vuitton

Kate Hudson – Louis Vuitton

Kate Hudson, Nicolas Ghesquière imzalı görünümüyle geceye damga vuran isimlerden sadece biriydi. Omuzları açıkta bırakan korse üstünden kalın kemerine, belindeki fırfırlarla bütünleşen saten kol detaylarına kadar klasikle moderni birleştiren elbisesiyle Kate Hudson, şüphesiz Altın Küre Ödülleri’nin en şıklarından birisiydi.

Cynthia Erivo - Valentino

Cynthia Erivo – Valentino

Cynthia Erivo, Pierpaolo Piccioli’nin İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonundan heykelsi elma yeşili bir elbise tercih etti. Bu dramatik görünümü kendine özgü makyajı, opera eldivenleri ve yüksek platformuyla dikkat çeken gümüş ayakkabılarıyla tamamladı.

Andra Day - Chanel

Andra Day – Chanel

İlk Altın Küre ödülünü eve götüren Andra Day, büyük gecesinde Chanel’in İlkbahar/Yaz 2021 Couture defilesinden kafes işlemeli korseli, soluk gri bir elbise tercih etti. Afro topuzu ve gösterişli takılarıyla tamamladığı görünümünü ojeleriyle uyumlu ruju renklendirdi.

Regina King - Louis Vuitton

Regina King – Louis Vuitton

Gecenin “En İyi Yönetmen” adaylarından Regina King, ışıltılı fütüristik Louis Vuitton elbisesiyle göz kamaştırdı.

Rosamund Pike - Molly Goddard

Rosamund Pike – Molly Goddard

I Care A Lot filmindeki rolüyle “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü kazanan Rosamund Pike, büyük gece için oldukça sıradışı bir stil tercih etti. Molly Goddard imzalı kabarık tüllü elbisesini Alexander McQueen postallarıyla tamamlayan Pike, modern stiliyle geceye damgasını vuran isimler arasında yerini aldı.

Sarah Paulson - Prada

Sarah Paulson – Prada

Sıradışı görünümlerine alışkın olduğumuz Sarah Paulson, yine Prada’yı tercih etti. Omuzları açıkta bırakan elbisenin klasik zarafeti, sportif kemer detayı ve mor kol nüansıyla son derece modern ve sıradışı bir boyuta taşındı.

Viola Davis - Lavie by CK

Viola Davis – Lavie by CK

Ma Rainey’s Black Bottom’ın yıldızı Viola Davis’in, Kamerunlu tasarımcı Claude Kameni tarafından tasarlanan rengarenk balık kuyruklu elbisesi köklerine bir saygı duruşuydu.

Gillian Anderson - Christian Dior

Gillian Anderson – Christian Dior

The Crown’daki rolüyle “En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu” dalında ödülünü kucaklayan Gillian Anderson tercihini Christian Dior’dan yana kullandı. Boyundan bağlamalı dantel detaylı elbisesini yine Dior imzalı bir clutch çanta ve doğal bir topuzla birleştirdi.

Maria Bakalova - Armani Privé

Maria Bakalova – Armani Privé

Borat’ın yıldızı Maria Bakalova, ilk Altın Küre kırmızı halısında Armani Privé İlkbahar/Yaz 2021 koleksiyonundan straplez, kabarık, parıltılı bir kırmızı elbise tercih etti. Sıfır risk!

Amanda Seyfried - Oscar de la Renta

Amanda Seyfried – Oscar de la Renta

Amanda Seyfried, Mank’te canlandırdığı karakterini yansıtan somon pembesi Oscar de la Renta elbisesiyle retro bir rüzgar estirdi.

Julia Garner - Prada

Julia Garner – Prada

Ozark’ın yıldızı Julia Garner, derin dekolteli Prada elbisesiyle 20’lerin Gatsby ihtişamını bohem bir görünüme dönüştürdü.

Lily Collins - Saint Laurent

Lily Collins – Saint Laurent

Emily in Paris’teki rolüyle Altın Küre’yi evine götüremese de Lily Collins, desenli Saint Laurent elbisesiyle “Fransız şıklığı”nı muhteşem bir şekilde yansıttı.

Satchel Lee - Gucci

Satchel Lee – Gucci

Satchel Lee, grotesk stiliyle dikkat çeken pencere detaylı, derin yırtmaçlı gümüş işlemeli, mat siyah, Gucci imzalı bir elbiseyle geceye katıldı. Saç modeli ve ayakkabı tercihiyle gecenin ihtişamının biraz gerisinde kaldı.

Nicole Kidman - Louis Vuitton

Nicole Kidman – Louis Vuitton

Nicole Kidman olmadan bir Altın Küre kırmızı halısı olmaz! Kidman, halter yaka Louis Vuitton elbisesiyle geceye damga vuran isimlerden birisi olmasa da yine güzelliğiyle göz kamaştırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.