DOLAR 32,2828
EURO 34,6228
ALTIN 2.409,35
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Jean kombinleriniz ile harikalar yaratacak 5 ceket modeli

27.03.2020
A+
A-

Tüvit ceketler

Tüvit ceketler

Her şeyin olduğundan daha şık ve elegan görünmesini sağlayan bir güce sahip tüvit ve buklet ceketler, mavi kot pantolon ile günlük şıklığı yakalamanızı sağlıyor. Aksesuarlar ile detaylandırabileceğiniz bu kombin, size oldukça zarif bir hava katacak.

Blazer ceketler

Blazer ceketler

Bilhassa blazer formundaki bu ceketler, mavi denim kadar klasiktir. Jeanleriniz ile kullanıldığında ise, dar jean kombininizi şık bir hafta sonu kıyafetine dönüştürmek için çok iyi bir eşleştirme haline getirir.

Deri ceketler

Deri ceketler

Deri dış giyim bu bahar, bilhassa 90’ların tarzını yansıtan blazerler kılığında, büyük bir geri dönüş yapıyor. Herzamanki yıkama denim ile harikalar yaratan bu ceket modeli, mutlaka edinmeniz gereken anahtar bir parça.

Denim kombinler

Denim kombinler

İkili denim kombinleri, İlkbahar / Yaz koleksiyonlarının sergilendiği podyumlarında kayda değer bir trend oldu. Yakında Olacak Olan yeni sezon ile beraber, elbiselerde, jean kombinlerinde ve bütün marka koleksiyonlarında bu ikili denim kullanımını görüyoruz.

Cep detayları ve kuşak

Cep detayları ve kuşak

İster safari, ister emekçi ceketi… Ona ne aramak isterseniz, deyin! Dış cepli ve kuşaklı bu ceketler kot pantolonla eşleştirilmiş en güzel parçalardan biri.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.