DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Yusuf Yazıcı Olympiakos’taki Süre Sorununu Ağırlıklı Olarak Değerlendiriyor: Fransa ve Yeni Fırsatlar

Yusuf Yazıcı, Olympiakos’taki süre sorununu analiz ediyor; Fransa’daki etkiler ve yeni fırsatlar üzerine kapsamlı değerlendirme.

02.01.2026
A+
A-

Oyuncunun Olympiakos takımında beklediği süreleri bulamaması, 1.5 sezonluk macerasında öne çıkan bir konu olarak gündemde kalıyor. 28 yaşındaki milli futbolcu, ara transfer döneminde takımından ayrılarak daha fazla forma giyebileceği bir kulüp arayışına girdiğini belirtti ve Fransa’ya dönme fikrini sıcak bulduğunu ifade etti.

Yusuf Yazıcı, Olympiakos’ta aradığı süreleri bulamayınca ayrılık kararını ağarlamaya yakın görünüyor. Tecrübeli oyuncunun yeni bir takımda kendine daha çok süre bulabileceği düşüncesiyle hareket ettiği kaydediliyor.

Bu sezon Yunan Süper Ligi’nde 11 resmi maça çıkan Yazıcı, sahada yalnızca 191 dakika kaldı. Kupada ise 4 karşılaşmada 4 gol ve 4 asistlik etkileyici bir performans gösterse de teknik direktör Jose Luis Mendilibar’ın tercihleri arasında üst sıralarda yer almadı.

Şampiyonlar Ligi kadrosuna dahil edilmemesi, ayrılık yönündeki kararında önemli bir etkendi. Milli oyuncunun daha çok süre bulacağı bir takım arayışında olduğuna dikkat çekiliyor.

Fransa’ya dönüş, daha önce 3 sezon formasını giydiği Ligue 1 ekibinden gelebilecek transfer tekliflerini beklediğini gösteriyor. 28 yaşındaki oyuncunun Fransa’da yeni bir macera arayışını sürdürdüğü belirtiliyor.

Kariyerinde 18.5 milyon Euro’luk bir transfer geçmişi bulunan Yazıcı, 2019 yazında Trabzonspor’dan Lille’e 18.5 milyon euro bonservisle transfer olmuştu. Daha sonra CSKA Moskova ve Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen oyuncu, 2024 yazında Olympiakos’a bedelsiz olarak katılmıştı. İlk sezonunda sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan milli oyuncunun gelecekteki planları, sahalara daha sık dönmeyi hedefliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.