DOLAR 32,2437
EURO 34,7605
ALTIN 2.414,70
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C

OnePlus Nord YouTube videosuyla resmen göründü OnePlus kurucu ortağı Carl Pei, OnePlus Nord prototipleri ile karşımıza çıktı. İki renk varyasyonuyla…

15.07.2020
A+
A-

Sızdırılan OnePlus Nord görsellerinde kamera kurulumu biraz daha farklı dururken, Carl Pei beklenenden daha farklı bir tasarımı bizlere sunuyor. Kamera kurulumu noktasında farklı bir tasarımı tercih eden şirket, daha şık görünün telefonlar imza atmış gibi duruyor.

Telefonun alt kısmında hoparlör için iki girinti bulunuyor ve bunların yanında ise USB-C bağlantı noktası ve birinci mikrofonun yanında SIM yuvası yer alıyor. Hayal kırıklığına uğratacak detaylardan birisi ise OnePlus Nord’da ses girişinin bulunmuyor olması. OnePlus Nord prototipleri olduğu için jak girişi bulunmuyor.

Haziran ayının sonunda yayımlanan bir videoda telefon için olası prototipler sergilenmişti ancak tasarım değişikliğine gidilmiş görünüyor.

Telefonun daha önce çıkan detaylarına göre, işlemci tarafında Snapdragon 765G kullanılacağı görülüyor. Arka tarafta 48 Megapiksel ana kamera + 8 Megapiksel ultra geniş açı + 5 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel portre kamerası yer alıyor deniyordu ancak bu değişebilir. Ekranın ise 90 Hz tazeleme hızına sahip AMOLED ekran olması bekleniyor.

Ön tarafında da 32 Megapiksel geniş + 8 Megapiksel ultra geniş iki kameraya sahip olan OnePlus Nord fiyatı için 2.299,99 Ley (3.566,28 TL) bilgisi yer alıyor olsa da yine bu bilginin de değişme ihtimali oldukça yüksek duruyor.

OnePlus Nord prototipleri-01

Telefon hakkında ortaya çıkan ve hayal kırıklığı yaratan ikinci detay ise şüphesiz IP sertifikası olmaması. Bu suya ve toza karşı dayanıksız olduğunu gösteriyor olsa da yine de şirket telefonun 30 saniye boyunca 30 cm suya dayanabileceğini vurguluyor.

Ayrıca çok konuşulmamış olsa da dikkatli kullanıcılar Pei’nin kulaklığına da odaklandılar. Mavi renklerinde olan kablosuz kulaklık, şirketin telefon ile birlikte tanıtacağı kulaklık modeli olabilir deniyor. 21 Temmuz günü telefonun tanıtımını gerçekleştirmeyi planlayan şirketin OnePlus Buds adı verilen kulaklıklarını da tanıtacağı söyleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.