DOLAR 32,2246
EURO 34,6415
ALTIN 2.395,57
BIST 10.242,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 21°C
Paz 19°C
Pts 20°C

OnePlus 6’dan yeni bir görsel daha!

28.03.2018
A+
A-

Bugüne kadar yaşattığı sızıntılarla resmi tanıtımların bile önüne geçmeyi başaran Evan Blass (Twitter’da @evleaks olarak tanınıyor.) tarafından yayımlanan görselin gerçek olduğundan emin olduğumuzu söylemek yanlış olmaz. Zira Evan Blass’ın son yıllarda yanıldığını pek görmediğimizi belirtmemiz gerekiyor.

Yayımlanan görselde cihazın arka yüzünün bugüne kadar OnePlus modellerinde görülmemiş bir tasarıma sahip olduğunu ve daha önce yayımlanan görsellerdeki parlak arka yüzeyden çok daha farklı göründüğünü açıkça görebiliyoruz. Bu durum aslına bakarsanız iki görselden birinin sahte olduğunu göstermiyor. Zira arka yüzey dışında kalan tüm detaylar birebir aynı şekilde konumlandırılmış.

Parmak izi okuyucu ve arka yüzdeki çift objektiften oluşan kamera düzeneği, iki ay önce ortaya çıkan görsellerdekiyle tamamen aynı. Ayrıca cihazda USB Type-C ve her daim akıllı telefonlarda yer alması istenen 3.5mm’lik kulaklık girişi de yer alıyor.

Son olarak cihazda Snapdragon 845 çipsetinin yer alacağının ve 8 GB bellek ile üretileceğinin düşünüldüğünü de hatırlatalım. OnePlus 6, Haziran ayında düzenlenecek etkinlikle resmi olarak tanıtılacak.
:: OnePlus sizce hangi tasarımı tercih edecek?
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.