DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

iPhone 12 derece derece bir şekilde gelebilir! iPhone 12 tanıtım tarihi corona virüsü salgınından etkilenecek gibi görünüyor. Son raporlara tarafından Apple…

23.04.2020
A+
A-

Diğer şirketler ile benzer şekilde Apple’da mühendislerine evden çalışmalarını söyledi, fakat bu durum geliştirme sürecini olumsuz yönde etkiliyor. Buna ilave olarak 5G desteğinde ön plana çıkan mmWave antenin baştan tasarlanmasına karar verildiği ve bununda sürecin uzamasına yol açtığı belirtiliyor.

Test laboratuvarlarının kapalı olması da, işi daha kuvvet hale getiriyor. Emrindeki, iPhone 12 serisindeki bütün modellerin mmWave bağlantısına sahip olup olmayacağı acilen bilinmezliğini koruyor. 5.4 ve 6.1 inç büyüklüğündeki iPhone 12 modellerinin Eylül ayında seri üretime girmesi planlanıyor. Kuo’ya göre en karmaşık model olan 6.7 inçlik iPhone 12 ise Ekim ayına ertelenecek.

Genel tabloya bakacak olursak: Apple’ın iPhone 12 serisini aşamalı bir şekilde tanıtması ya da geleneği bozmayarak hepsini aynı anda tanıtması, fakat en büyük modeli azıcık daha geç piyasaya sürmesi ihtimaller zarfında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.