DOLAR 32,4538
EURO 34,8130
ALTIN 2.412,72
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

O caninin babası konuştu!

25.11.2019
A+
A-

Yeni Asır Gazetesi’nden Kazım Yörükce’nin haberine göre Aydın’da kız arkadaşı Merve Kotan ile arkadaşı Ekim Türkmen’i tüfekle vurarak öldüren Muhammet Gürsoy’un babası İbrahim Gürsoy, ilk defa konuştu. Baba Gürsoy, “Kotan ve Türkmen aileleri kadar biz de bu olay yüzünden mağdur olduk. Oğlumuz hatasının bedelini adalet karşısında ödeyecek” dedi.

AİLEYE SALDIRMIŞTI

Efeler ilçesindeki Nevzat Biçer Parkı’nda Merve Kotan ile Ekim Türkmen’i popalı tüfekle öldüren Muhammet Gürsoy, Aydın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ilk duruşmada mahkeme salonunda Merve Kotan’ın babası Salih Kotan ile kardeşi Ahmet Hakan’a saldırmıştı. Çıkan olaylar nedeniyle ertelenen davanın ardından sanık Muhammet Gürsoy’un babası İbrahim Gürsoy, yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

‘ACININ FARKINDAYIZ’

Oğlunun iki aileye yaşattığı acının farkında olduğunu belirten baba Gürsoy, “Kotan ve Türkmen aileleri kadar biz de bu olay yüzünden mağdur olduk. Hiçbir aile, bizim durumumuzda olmayı istemez. Gürsoy ailesi olarak gerçekten çok üzgünüz. Allah’tan iki aileye de sabır diliyoruz. Oğlumuz hatasının bedelini adalet karşında ödeyecek” dedi.

TAHRİK EDİLDİK

Oğlunun duruşma salonunda tahriklere kapıldığını dile getiren Gürsoy, “Duruşmaya mağdurların aileleri katıldı. Kadın hakları savunucusu olan kadınlar da girdi ama biz içeriye alınmadık. O kadınlar dışarıda bize ‘katiller’ dedi. Biz tahriklere kapılmadık. Ama öğrendiğimiz kadarıyla oğlum mahkeme salonunda ağır tahriklere dayanamayıp tasvip etmediğimiz bir eylemde bulunmuş. Bu tür tahriklere ne Kotan ne de Türkmen ailesinin gelmeyeceğini umuyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.