DOLAR 32,4317
EURO 34,7477
ALTIN 2.441,58
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

NVIDIA RTX 3090 modelinin fiyatları listelendi! NVIDIA RTX 3090 modellerinin özel kartları Taobao isimli bir internet sitesine listelendi. İşte NVIDIA…

28.08.2020
A+
A-

NVIDIA’nın bugüne kadar piyasaya sunduğu en güçlü ve en özel özelliklere sahip olması beklenen RTX 3090’ların, referans modellerinin 1399 dolar olması bekleniyor. Bugüne kadar ortaya atılan iddialar ve sızıntılar hep bu şekilde oldu. Fakat kartın özel soğutmalı modelleri 1399 dolardan çok daha yüksek fiyatlara satılabilir. Bugüne kadar özel soğutmaya ve PCB‘ye sahip olan ekran kartlarının, referans modellere göre çok daha yüksek fiyatlara satıldığını gördük. Muhtemelen RTX 3000 ailesinde de aynı durum yaşanacak.

Çin’de ortaya çıkan listelede dört farklı RTX 3090 modeli görüyoruz. Kartların isimlerinde değişiklik olsa da, görselleri referans model olarak görünüyor. Muhtemelen, referans modellerin hız aşırılmış modelleri olabilirler ve bu nedenle görsellerde tasarım olarak referans modellerin Resmi var.

Fakat Çin’de listelenen bu fiyatları düşündüğümüz zaman, Asus ROG 3090 modelinin 18.999 Çin Yuan‘ı olduğunu varsayarsak, bu rakam 20.288 Türk Lirası’na eşit oluyor. Yani yeni ekran kartı serisinin gerçekten pahalı olacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

RTX 3090 modellerinin fiyatları ve performansı hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.