DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

NVIDIA 451.85 güncellemesi yayınlandı! İşte yenilikler NVIDIA 451.85 güncellemesi yayınlandı. Kullanıcıların ekran kartları ve oyunlarla ilgili yaşadığı önemli…

28.07.2020
A+
A-

En çok kullanılan ekran kartı markası olarak kendisini gösteren firma, modelleri için yeni güncellemesini yayınladı. Ekranın gösteriminde oluşan hatalarla birlikte bazı oyunlarda iyileştirme yoluna giden güncelleme, kullanıcıların bir bölümüne ulaştı. Halihazırda güncelleme gelmeyen kullanıcıların kısa bir süre beklemesi gerekiyor.

NVIDIA 451.85 güncellemesi için paylaşılan yeniliklerde Shadow of the Tomb Raider oynarken, DirectX 12.0 ile bağlantılı bir çökmenin onarıldığı belirtildi. Hataya sebep olarak da donanım hızlandırma seçeneğinin aktif hale getirilmesi gösterildi.

Death Stranding oynandığı sırada GTX 16 ve RTX 20 serisinde meydana gelen doku bozukluğu giderildi. Bazı HD televizyonlar bağlı olduğu zaman NVIDIA Kontrol Merkezinde çözünürlükle ilgili yaşanan sorun çözüldü. Bununla birlikte bazı oyunlarda yaşanan anlık donmalar (FPS drop) sorunu giderildi. Bu donmaların rastgele gerçekleştiği bildirildi.

Windows Gece Işığı özelliği açıldığında, bazı görüntülerde yeşil renk verme sorunu çözüme kavuşturuldu. Öte yandan Forza Motosport 7 oyununda tekleme yaşayan görüntünün sebebi giderildi. Samsung 27 inç Odyssey G7 oyuncu monitörü de G-Sync desteği sunulanlar arasına girdi.

Güncellemeyi kurmak için NVIDIA GeForce Experience uygulaması üzerinden güncellemeler takip edilebilir. Bazı kullanıcılara güncellemenin henüz ulaşmadığını belirtmekte yarar var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.