DOLAR 32,2007
EURO 35,0882
ALTIN 2.471,65
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

OnePlus 6’nın teknik özellikleri sızdırıldı!

05.04.2018
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde ilk tanıtım videosunu da meraklılarıyla buluşturan OnePlus, bu yıl işi gerçekten de sıkı tutuyor denebilir. Zira cihaz Qualcomm’un en üst seviye mobil işlemcisi Snapdragon 845 ve 8 GB bellek ile üretilecek. Hatırlarsanız bundan önceki iki modelinde de 8 GB bellek kullanılmıştı. Yani bu bellek miktarı artık firma için standart hale geldi denebilir.

Bunun dışında da az önce de belirttiğimiz gibi 256 GB’lık dahili hafıza kapasitesi de kullanıcılara oldukça geniş bir alan sunacak. Bu sayede artık yüksek disk alanı isteyen birçok oyun ve uygulamayı aynı anda cihazda tutmak mümkün olacak.

Şimdilik cihaz hakkında ortaya çıkan tüm detaylar bunlar. Fakat OnePlus’ın forumlarda paylaştığı bir görsel de cihazın nasıl bir performans sunacağına bir gönderme olarak görülebilir. Yukarıda yer alan görsel cihazın gerçekten de çok iyi bir performansa sahip olacağını iddia ediyor.

Zaten OnePlus 5T modelini hatırlayanlar için bu durum pek de şaşırtıcı sayılmaz. Zira OnePlus 5T bile hala birçok rakibine göre çok daha yüksek bir performans sunuyor. Hal böyle olunca da OnePlus 6’dan beklentilerimiz de bir hayli yükseliyor.

:: Sizce OnePlus nasıl bir cihaz olacak?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.